Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Den totala portfolio-makeovern


Blev guldmedlem här på FS i våras och med det följde möjligheten att göra en portfolio. Ärligt talat hade jag svårt att se nyttan med en sådan just för mig, men jag tog chansen att göra en. Man vet ju aldrig... :) Dock kändes den portfolion jag då fick till lite förhastad och inte så genomtänkt, mer kvantitet än kvalitet... Så de sista veckorna har jag ägnat åt en total portfolio-makeover. Och nu är jag nöjd. Detta känns som JAG, mina bilder ut i fingerspetsarna! Fortfarande vågar jag väl inte hoppas att den egentligen ska leda till något alls, men det har varit såå roligt att greja och fixa med den!

Och visst, jag är nöjd NU. Därmed inte sagt att jag fortfarande är nöjd om något halvår, när man förhoppningsvis fått lite mer känsla för fotande, och ännu mer kunskap i bildredigering. Så då får det väl bli en ny total makeover... :)

Tjahapp.... abstinens.... och vad ska jag göra nu då?! Äh, ett till album kanske!?

http://www.ulrika.fotosidan.se

Inlagt 2010-08-09 21:07 | Läst 821 ggr. | Permalink
Ser jättefint ut Ulrika. Mycket snygg start man kommer till och sen ett ljust och trevligt upplägg. Bra jobbat tjejen. Kram Camilla
Svar från Ullis A 2010-08-09 21:15
Camilla vad du är snäll! Tack! Som sagt, vågar inte tro att den kommer att leda till ngt alls, men kul var det att sitta och fixa!
Kram Ulrika
Tycker den ser bra ut, bättre än min, har bara kopierat rätt över, skulle kanske rensa lite-:)))vet inte riktigt heller vad den ska leda till, jag tog ett nytt gulmedlemskap för ett år till, funderade om jag skulle göra det, men jag gjorde det mest för antalet bilder man får ha.
Svar från Ullis A 2010-08-09 21:17
Har kollat på din och den ser jättefin ut. Smidigt att kopiera över bilderna, men jag ville inte göra det. Har ju många i portfolion också som inte ligger i mina andra album. Fick ju mitt guldmedlemskap när jag fick med ett blogginlägg i FS-magasinet annars hade jag nog inte skaffat ett, men nu kan man ju passa på att utnyttja det! :)
Snyggt, fint jobbat
Svar från Ullis A 2010-08-10 18:06
TACK snälla! :))
Albumen innehåller så fina bilder och i väl sammansatt koncept. Ursnyggt!
När jag gick in via din sida och portfolio så funkade det inte men när jag använde länken ovan gick det bra. Kan ju vara något tillfälligt annars kanske du ska kolla detta.//Monica
Svar från Ullis A 2010-08-10 18:07
Tackar, roligt att höra! Har kollat länken och den verkar funka, måste varit något tillfälligt? Men tack så mycket för påpekandet, ska hålla koll framöver!
Hälsn. Ulrika
Mycket snyggt och stilrent! Dina personliga bilder rakt igenom!

Mvh marie
Svar från Ullis A 2010-08-10 18:08
Tusen tack Marie, ja det känns som den rätta samlingen! Men snart börjar man säkert pilla där igen, byta ut, lägga till.. Kul är det iaf! :)
Hälsn. Ulrika
Helt rätt idé! Albumen och portföljen fyller lite olika funktion, tycker jag. Det är oftast roligare att bläddra i en portfölj än bland de vanliga albumen. Och det är bra att det inte är så många bilder i portföljens album.
Svar från Ullis A 2010-08-10 18:10
Ja visst fyller de olika funktion. Och jag tycker också att man "bör" hålla ner antalet. Kvalitet före kvantitet heter det ju, försöker hålla mig till det och hoppas jag lyckats...
Men att det är roligare att bläddra i en portfolio, njaee... Läser gärna fotografens kommentarer också! Bläddrar gärna på bägge ställena. :)