Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Fatal error...

Min "händelselista" har fått en knäpp, ser inget som hänt sedan igår kväll, däremot får jag sådana här felmeddelanden... Vad har hänt, har jag gjort något fuffens, tro... ;) Har anmält till FS, hoppas de löser det snart! För det är ju lite kul att se vad vännerna hittar på! Och vilka kommentarer man själv får på bilder och blogg, förstås, för det ser jag tyvärr inte heller i listan för tillfället... I eftermiddags stod det (27) efter mitt namn, och jag såg nada... *morr* 

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /local1/fotosidan/cvs/communitylib/formatters/generic.php(1317) : eval()'d code on line 8

Inlagt 2009-10-29 18:13 | Läst 1503 ggr. | Permalink
Hej Ulrika!

Många webbsidor har sedan igår attackerats av hackare - även jag drabbades. Flera dagstidningar var blockerade och även polisen drabbades. Felet skall vara löst nu.

Hoppas det funkar för dig nu.

Nils Berghänel
Svar från Ullis A 2009-10-29 18:28
Hej Nils,
Hade du samma fel alltså? Hörde att det varit hackare på gång... Men vad ska de i så fall på våra fotosidor att göra?? ;)
Faktum är att felet var kvar när jag la ut inlägget och nu verkar det redan vara löst. Håller tummarna för att det funkar! :))
//Ulrika
Hm, o jag har försökt att skriva i folks gästböcker idag men det har inte funkat.. :(

Irriterande!

Kram
Svar från Ullis A 2009-10-29 18:49
Typiskt, du som är störste gästboksskribenten på fs... Måste kännas ytterst frustrerande! Men nu verkar det vara löst, iaf verkar felet hos mig vara fixat *pepparpeppar*...
Kram!
Ulrika!

Först började det med några dagstidningar bl.a GöteborgPosten + några till. Sedan upptäckte jag att det även fanns på Fs och Polisen.

Förmodligen har intrånget på Fs skett på bara farten. Ett 40-tal webbsidor drabbades och alla hade samma webbhotell.

Hoppas att du + alla andra får slippa sådant här i fortsättningen.

Ha det trevligt och bra!

Nils B
Svar från Ullis A 2009-11-02 22:41
Har ju missat att svara dig här... Ok, hörde sedan att det varit en omfattade hackerattack... Hoppas vi slipper sådant i fortsättningen!
Ha det gott du med!
//Ulrika