Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Förbanna inte mörkret...

Tänk att det är nästan bara EN månad kvar till julafton, vart tar tiden vägen... Det var ju alldeles nyss som vi packade ner trädgårdspoolen! Time flies och det är svårt att hinna med ibland. Det känns även som att det var alldeles nyss som tjejerna kastade sig över BR-katalogen för att kryssa för vad de önskade sig i julklapp, numera är julmagasinen från OnOff, Siba och Elgiganten mycket mer intressanta, åtminstone för den stora som fyller 12 om några veckor!

Detta är ju den mörkaste perioden och det känns ibland, tiden just efter tidsomställningen till vintertid, och före det att man sätter upp alla ljusslingor. På jobbet suckas och gäspas det, många är konstant trötta nu... Mörker när man kör till jobbet och mörker när man kommer hem. Men nu är det nära, snart åker ljusslingorna upp och stjärnor sätts upp i alla fönster, mysigt!

Alltså... Förbanna inte mörkret - tänd ett ljus! :)

Inlagt 2009-11-23 21:25 | Läst 2020 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Time flies even faster, in the face of darkness...

Jo det är mörkt, och trött är man, men å andra sidan, så går det fort nu, snart vänder det :-) Och som du skriver, att tända lite ljus, gör gott för själen :-)

/Jörgen

PS. jo det var pres-bilden jag menade, hoppas det löser sig med datorn :-(
Svar från Ullis A 2009-11-24 17:23
The face of darkness jagar vi bort, värmeljuskontot är högt så här års! :)
Det kommer inte att lösa sig med datorn, den ska ut ur huset... GRrrr... Eller demoleras och plockas reservdelar från! Som tur är hade jag backup på NÄSTAN alla bilder! Och som tur är finns det fler datorer i huset. Det är bara det att konkurrensen är ganska hård... :)

//Ulrika
Ja ett härligt ljus lyser upp tillvaron och ökar mysfaktorn. Tänk bara på brandrisken. 3:e advent är den helgen med mest bränder för då har ljus nr 1 i adventsstaken brunnit ner i dekorationen. Det hörs att jag precis gått en brandutbildning va he he. Men värt att tänka på innan vi tänder på. Kram
Svar från Ullis A 2009-11-24 21:41
Usch, brinnande vitmossa är min stora fasa... Just nu har vi en adventsljusstake i svart smide, garanterat brinnfri. Men såklart håller man koll ändå. Ett tag hade vi sådana där små hattar på ljusen som slog igen när ljuset brunnit ner du vet. Men de är ju urfula, men bättre det än ett brinnande hus förstås!
Brandutbildningar är toppen, har gått 2-3 st och man får sig en tankeställare varje gång...
Kram :)