Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Jag blev ju av med lite fotoabstinens i alla fall!

Men i övrigt var det inte mycket som stämde vid dagens strandrunda med kameran... Hade sett fram emot helgens fototur, men dessvärre kom jag iväg lite senare än jag tänkt mig idag och solen stod redan ganska lågt. Och när den väl börjat närma sig horisonten så går det fort ner! Tyckte inte jag fick till någon hyfsad bild alls... Så jag fick utlopp för min abstrakta sida istället! Denna blev väl rätt ok...

Glöm inte att leka med kameran också! :)

Ha en fin vecka!

 

Inlagt 2010-12-12 22:28 | Läst 1605 ggr. | Permalink
Underbar bild med dova och mjuka färgtoner. Fridfullt!

Ha en minst lika fin vecka du med! :-)
Svar från Ullis A 2010-12-21 18:22
Tusen tack Rei, roligt att den gillas!
Ha det gott //Ulrika
Jo, någon gång kan det vara spännande att se vad man kan åstadkomma ifall man tänker lite utanför boxen. Ifall man ändå inte har något val. Du fick ju fram något riktigt vacker här!
Svar från Ullis A 2010-12-21 18:23
Lite utmaningar är alltid skoj! Denna blev jag riktigt nöjd med själv faktiskt.