Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Mitt sämsta fotominne


Min profilsida är uppdaterad, för mitt hittills sämsta fotominne upplevde jag i helgen... Var  med kollegorna i Köpenhamn. Hade förmånen att få bo på lyxiga femstjärniga Skt Petri, centralt i stan... Fredagkvällen ägnades åt fyrarätters middag med tillhörande fantastisk vinprovning på en italiensk restaurang. Timmen var sen när några ur vårt sällskap kom tillbaka till hotellet. Efter en stunds eftersnack i lobbyn beslöt vi att det var dags att gå upp till rummet, men några stannade kvar en stund...

Morgonen efter fick vi höra att sisådär tio minuter efter att vi gått upp, kom ingen mindre än Lady Gaga med sällskap in i lobbyn, och passerade precis framför soffan där vi suttit... *morr* Oj så fruktansvärt coolt det hade varit att få fota henne där, och styrkt av kvällens vinprovning hade jag väl inte direkt tvekat att slänga upp min D90 med teleobjektivet som hängt på min axel större delen av kvällen...

Men vid närmare eftertanke var det nog lika bra att jag hunnit därifrån... :))
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article8160032.ab 

Och så några bilder som får mig att längta tillbaka till en av mina absoluta favoritstäder. :)


Tänk myllrande uteserveringar här om sommaren... men härligt nu om hösten också!


Enda (?) kvarvarande tatueraren på klassisk mark... Julmarknaden var på plats i Nyhavn, mysigt!

Inlagt 2010-11-22 19:58 | Läst 1660 ggr. | Permalink
Sååå...där kom den alltså...:-)

Alltså, dessa minnen ser man ju helst att man varit utan, men lite coolt är det!

Har en liknande erfarenhet från en resa till Finland, där vi missade en stor fotbollsspelare med några minuter...typ...:-)
(Kommer bara inte ihåg vad han hette...)

Ha det så gott!
Kram
Svar från Ullis A 2010-11-23 21:39
Jepp, där kom den :))
Visst, jag tycker också det är ganska coolt. Bara att ha sovit på samma hotell, iofs ovetande fram till dagen efter, men ändå. Det var ju något att berätta för döttrarna om, haha. Ja, jag gillar faktiskt henne också, det ska erkännas! :)
Kram!
Det är väl risk för att ditt sämsta fotominne kunnat bli ännu mycket sämre! Men trösta dig, lady Gaga är en hype! I Köpenhamn kan du hitta otaliga fotomotiv som är mycket bättre. Härliga färger i bilderna här.
Svar från Ullis A 2010-11-23 21:42
Haha, ja verkligen! Tänk att man hade kunnat bli hoppad på, alltså inte bara påhoppad, av hennes livvakter, ojoj...
Ja visst är hon väl en hype. Om ett år eller två är hon säkerligen inte alls lika stor som nu. Men jag råkar tycka hon är urcool och väldigt bra och hade gärna gått på konserten i Malmö, det hade nog varit en upplevelse :)
När det gäller rena fotomotiv håller jag absolut med dig, Köpenhamn är verkligen en härlig stad. Och tack så mycket! :)
Häng inte läpp. Kändisfoto handlar väl inte så mycket om fotografering egentligen?
Svar från Ullis A 2010-11-23 21:44
Nej jag hänger verkligen inte läpp. Kändisfoto handlar väl knappast om fotografering som konstart, utan något helt annat. Kanske man hade kunnat tjäna en slant på en eventuell bild... har en god vän som tjänade 800 kr på att ha fotat Pete Doherty i Thailand, en taskig mobilbild dessutom. :)
Håller med Peter, kändisfoto, hur kul är det-:)))det finns nog värre saker att missa, månförmörkelse, kometer, naturfenomen etc ha-ha, så var inte ledsen för det, psst fina bilder från den stora staden
Svar från Ullis A 2010-11-23 21:46
Nja, jag tycker verkligen att det hade varit en kul grej! Och oj så mycket det finns att missa, så får man inte tänka, då blir man ju tokig! :))
Tackar så mycket, gillar verkligen Köpenhamn!
Men det är klart, läste ditt föregående svar, en bild=pengar, det är en annan sak det, då kan jag förstå¨din frustration ha-ha
Svar från Ullis A 2010-11-23 21:54
Hehe, men det var verkligen inte för pengarnas skull jag grämde mig över att ha missat henne. Utan mer för att det hade varit läckert att på nära håll fota en världsstjärna i lobbyn på det hotell vi båda bodde. Tycker verkligen hon är väldigt cool och gillar henne + musiken mycket! :)