Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Music for the Royal Fireworks


 Music for the Royal Fireworks är en svit komponerad av Georg Friedrich Händel 1749 på uppdrag av kung Georg II av Storbritanninen till fyrverkeriet i Green Park i London. Anledningen var att fira slutet på Österrikiska tronföljdskriget och fredsfördraget i Aix-la-Chapelle 1748. (Wikipedia)

Traditionsenligt framförs detta stycke i Norre Katts park i Halmstad sista helgen i augusti, och i år firade man 30-årsjubileum. Så många år har ju inte vi varit och tittat, men ganska många... Är makalöst mäktigt med fyrverkeriet till musiken. Såklart var kameran med, dessutom stativet faktiskt! :) Tycker nog att jag lyckades bättre i år än förra året. :) Roligt att se att man faktiskt utvecklas i sitt fotande!

Många bilder blev det här, men jag har svårt att välja bort någon. Och på minneskortet blev det betydligt fler, var bara att sitta och knäppa hela tiden. Riktigt mäktigt!

Inlagt 2010-08-29 14:27 | Läst 1396 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Alla gånger, Ulrika, den här gången fick du till makalöst fina fyrverkeribilder!

Nästa år får du satsa på lite bilder av orkester och musiker! :-)