Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Nu trotsar jag Jante...


...för jag blev faktiskt väldigt hedrad, och inte så lite glatt överraskad, när redaktionen hörde av sig och ville publicera ett av mina blogginlägg i nya Fotosidan Magasin. Jag antar att det måste ses som ett bevis på att man faktiskt skriver rätt ok... Använder det skrivna ordet dagligen, men i mitt arbete får jag ju inte skriva riktigt vad jag vill... Här däremot får jag ju bre ut mig, vilket är jätteroligt! Att man sedan har läsare som dessutom kommenterar ibland är ju en härlig bonus! Passar på att tacka alla, TACK!! :))

Må vi alla fortsätta engagera oss i bloggandet här på FS, läsa och kommentera hos varandra, så att vi fortsätter hålla kommunikationen igång! Kontakten med andra fotointresserade är ju guld värd! :)

Imorgon är det en härlig fredag, och det sägs att solen och det härliga vädret ska hänga i över hela helgen! Tror att jag måste ut och lufta kameran, och jaga lite fler vårtecken. Lägger in en gammal bild så länge.

Hopp om vår

Önskar alla en fin helg!

Inlagt 2010-03-04 21:00 | Läst 927 ggr. | Permalink
Grattis!
Det är du väl värd.

Det är härligt röj på bloggsidan just nu!
Mycket intressant och inspirerande!

mvh
Helena
Svar från Ullis A 2010-03-04 22:07
Tackar så jättemycket!
Visst röjs det ordentligt här nu, alltid roligt när det blir lite debatt!
Hälsn. Ulrika
Ja just såg ju det. Skulle ju gratta dig för det. GRATTIS hi hi. Jag läste de översta raderna i tidningen och sa till Måns att det där är Ulrika. Helt säkert. Sen såg jag ju ditt namn. Man känner igen det du skriver och det är kul.
Ha en skön fredag och en välförtjänt ledig helg. Kram Camilla
Svar från Ullis A 2010-03-04 22:09
Näh känns det igen? Gu´så roligt att höra! Så om jag inte lyckats få till en egen fotografisk touch på mina foton så kanske jag fått till en egen "skrivstil", haha!
TACK så jättemycket snälla!
Ha en skön helg du också, hoppas på många fototillfällen! :)
Kram /Ulrika
Såg din text om regler när jag öppnade tidningen och kom på mig själv med ett fånigt leende. Leendet kommer sig av att du ofta har en "Humorknorr" i dina funderingar som gör att det är underhållande att läsa om dina tankar.

Har bestämt mig för att balla ur helt i denna helg (söndag) och återuppliva 50-talet. Fick tag i en kalvstek på Maxi och hallucinerade plötsligt gräddsås, saltgurka, mandelpotatis och svartvinbärsgele...mmm

Fast först blir det fredag med sallad, Parma och Rioja och sova en timme i soffan framför TVn samt fruns kommentar: Är det inte bättre att sova resten i sängen?

Vart tog "Så ska de' låta" vägen?

Må gott o trevlig helg Ulrika!
/nic
Svar från Ullis A 2010-03-04 22:13
"Humorknorr", det uttrycket gillade jag! Ja, ibland får man ju till det, haha...

Gillar dina hallucinationer, låter inte helt fel... Och att slumra i soffan, javisst, det händer. Fast ofta brukar svackan runt 21 gå över och sedan kan man vara pigg till 00-01, märkligt... :)
Så ska det låta kommer säkert igen! Fast först ska Stefan Sauk vinna Let´s Dance..

Trevlig helg till dig också! :)
//Ulrika
Hejsan!

Det där med blomstermakro är ju en hårt exploaterad genre numer. Vilket jag förstår, makroobjektivet öppnar onekligen en ny värld. Men vad jag ville säga är att trots att jag sett så många makroblomster, så lyckas du göra en unik och originell bild. Igen!

/E
Svar från Ullis A 2010-03-07 11:50
Ja, det är verkligen en helt ny värld och jag är fast! Macrot sitter på för det allra mesta. Fast inte är mina bilder så unika och originella väl? Men jag tackar så mycket, roligt att höra! :)
Grattis :-)

Och jo, du skriver läsvärt, och flyhänt, läser alltid dina bloggar, även om jag inte alltid kommenterar. Så fortsätt, snälla :-)

En skön fotohelg till dig :-)
/Jörgen
Svar från Ullis A 2010-03-07 11:52
Tack snälla! :))
Såklart jag fortsätter, det är ju beroendeframkallande detta!
Japp, en skön fotohelg blev det, var nere vid havet och balanserade på isflaken igår i solen, får se om jag lägger ut några bilder.. Hoppas även din helg har varit bra!
Ha det gott //Ulrika
Roligt för dig, du är duktig på pennan, läser också dina bloggar ofta, även om jag inte alltid svarar.
Svar från Ullis A 2010-03-07 14:37
Tackar så mycket grannen, roligt att höra! :)