Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Rebecca och Jonas gifte sig...

...idag, den 2:e juli 2011. Och jag kan inte hålla mig, måste snabbt blogga ut några hastigt redigerade bilder...



Väderprognosen var ju spännande att följa dagarna innan bröllopet... den visade att det kunde bli allt från +16 och spöregn till +27 och gassande sol... Nu blev det ett mellanting, +27 och halvmulet. Idealiskt fotoväder bortsett från värmen! Och att värmen gjorde alla små flygfän extra ettriga...

Har idag hunnit med att välja ut de bilder som Rebecca och Jonas ska få på en cd. Dessa i bloggen är ett litet smakprov och bara lätt redigerade...



Miljön jag valt visade sig vara helt perfekt... Den bjöd på både sol och skugga, och en söt gammal grind... Dessvärre också en hel massa flygfän och ett myrbo... :)



Jag fick lov att smyga upp vid altaret... :)

Puh, nu är det över! Och lille brudnäbben som var så tagen av stundens allvar när de tågade in i kyrkan att han alldeles glömde bort att strö ut rosenbladen, han strödde dem på vägen ut istället! Gick ju lika bra! :)

Skål för brudparet! Och TACK för att jag fick äran att föreviga er stora dag!! :)

Inlagt 2011-07-03 00:52 | Läst 2380 ggr. | Permalink
Åh, så fina bröllopsbilder! Bra urval av förloppet. Jag kan bara tänka mig att de kommer att bli så nöjda med din prestation. Ser fram emot fler urvalsbilder. Mycket bra jobbat fröken Arnell.
Svar från Ullis A 2011-07-03 01:08
Men TACK snälla Rei, det var vackra ord :) Ja jag hoppas de blir nöjda! :) Det var jätteroligt och lärorikt, och en stor ära förstås! Och till skillnad från min förra bröllopsfotografering känner jag inte att jag kunde gjort så mycket annorlunda denna gången faktiskt. Skönt!
Sååå snygga bilder!
jag skulle vara jättenöjd!!!!!
MVH Lena
Svar från Ullis A 2011-07-03 20:27
TACK så mycket Lena!! Ja jag är faktiskt väldigt nöjd, och lättad... Skönt att det gick bra! Det var lite nervigt med ett stort kyrkbröllop. Men såå roligt!
Hälsn. Ulrika
Jättejättefina bilder, blir inte det här brudparet nöjda så finns det nog inget som gör dem nöjda...
Mvh
Barbro
Svar från Ullis A 2011-07-03 20:28
Tack tack så jättemycket! De är så väldigt gulliga och sympatiska, tror faktiskt helt säkert att de blir nöjda! Och det är ju huvudsaken. :)
Hälsn. Ulrika
SUPERFINA bilder Ulrika!!!
Lite nyfiken på vad Du använt för utrustning?
(Kamera, blixt, reflexskärm mm.)?
Kram Milla
Svar från Ullis A 2011-07-03 20:32
Tackar så mycket Camilla!
Min utrustning är långt ifrån någon proffsutrustning men det funkade ju galant ändå. Nikon D90, blixten är kamerans inbyggda men jag har en liten diffusor eller bouncer eller vad det heter, som jag sätter fast i blixtskon. Dämpar ljuset fint! Reflexskärm har jag en guld-vit men har inte använt den här. Stativet var med men som vanligt använde jag det inte, inte ens i kyrkan... ISO och WB litade jag på att kameran skulle fixa så det hade jag faktiskt på auto, vågade inte annat eftersom vi flyttade oss mellan sol och skugga, inne och ute under dagen. Och det blev ju bra! :)
Hälsn. Ulrika
Hej, Ulrika..

Detta skall du vara riktigt nöjd med.
Ingen av bilderna ser "krystad" ut. Alla ser naturliga ut.
Mycket bra jobbat! 1:an och 3:an tycker jag extra mycket om.
Jag skall själv fota ett bröllop om två veckor. Där finns också en grind,
som jag tänkt ut en idé kring. Inte riktigt lik din, men...

Ha de..
/Tobbe
Svar från Ullis A 2011-07-03 20:34
Tackar så hemskt mycket Tobbe, känner mig så nöjd, och lättad... Såå jäkla skönt att det gick bra! Och så roligt det var! :)
Grinden var väl söt! Ljuset föll så otroligt fint just där, har flera bra bilder därifrån. Ska bli roligt att se dina sedan, du får lägga ut några här på FS!
Ha det gott //Ulrika
Skitsnyggt, och jag tycker du är så himla modig! Jag skulle ALDRIG våga fota bröllop!
Tycker brudparet var så vackert, speciellt brudens klänning var ju en dröm!
Jag gillar altarbilden och brudens blick...:-)

Kram!
Svar från Ullis A 2011-07-03 20:35
Modig eller dumdristig... HAHA, men såklart du skulle! Jag är säker på att det skulle bli suveräna bilder! Ja klänningen var underbar, enkel och så vacker! Gillar också hennes blick där.. :)
Kram!
Instämmer i kören här, finfina bilder! Och vilket sött brudpar!
Svar från Ullis A 2011-07-03 20:36
Tack snälla, så roligt att höra! Visst är de söta, och trevliga! :)
Det syns att du lyckades-:) fina bilder