Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Samma solnedgång, men helt olika bilder...

...och ni som tycker att solnedgångsbilder borde förbjudas kan väl bara klicka vidare :)

Min strand är verkligen väldokumenterad! Minst varannan helg går jag omkring där med kameran. Och när jag tittar tillbaka på mina bilder märker jag tydligt att de går åt det mer abstrakta hållet. Särskilt tydligt märks det på mina solnedgångsbilder.

Sist jag var vid stranden var det en otroligt vacker solnedgång. Hur kan man tröttna på detta, undrar jag.. :) Efter de mer traditionella bilderna började jag som vanligt leka med kameran. Och här kommer några bilder från denna kväll!


 Många tycker att sådant här sudd mest är misslyckat och totalt meningslöst. Och det får man ju tycka! Så jag bjuder på en traditionell bild också.. :)

Inte helt lyckat komp med stenen där i mitten, jag vet! Säkert är horisonten sned också om man tittar noga. Men kanske denna ändå anses vara bättre än mina andra experiment... Allt handlar om tycke och smak och tur är väl det, då blir det hela så mycket mer intressant och givande.. :)

 

 

Inlagt 2012-03-12 22:29 | Läst 1739 ggr. | Permalink
Jag gillar dina experiment, (även den mera traditionella bilden tycker jag är fin!) /Tommy.
Svar från Ullis A 2012-03-13 20:46
Tack Tommy, jag kommer att fortsätta. Både med experiment och mer traditionella bilder, men experimenterandet kommer nog att ta överhand misstänker jag :)
Hälsn. Ulrika
Härligt fångat, gillar speciellt den första bilden. Fortsätt experimentera. Det blir mycket bättre än de traditionella bilderna. :0)

/Roger
Svar från Ullis A 2012-03-13 20:47
Tack så mycket Roger, ja att göra dragningar i sidled kan bli läckert vid stranden. Kommer garanterat att fortsätta, det blir ju lite mer spännande bilder! :)
Hälsn. Ulrika
Gillar de första bilderna! Fortsätt och experimentera!
Svar från Ullis A 2012-03-13 20:48
Visst ska jag göra det! Tackar Mikael :)
//Ulrika
Kreativt och snyggt utfört! Gillar dom allihop!
Mvh Heléne
Svar från Ullis A 2012-03-13 20:49
Roligt att höra Heléne, då måste jag vara på rätt spår :)
Hälsn. Ulrika
Suddet är fint
/pia
Svar från Ullis A 2012-03-13 20:49
Tack snälla Pia :)
Hälsn. Ulrika
Ursnygga bilder! Den första och sista tilltalar mig allra mest. Mvh Elisabeth
Svar från Ullis A 2012-03-13 20:50
Tack så mycket Elisabeth! Roligt att höra. Sådant här fotograferande är så roligt. Så jag kommer att fortsätta leka med kameran. :)
Hälsn. Ulrika