Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Tema "Veckans Bild" får det bli, på min andra blogg!

Nu har jag bestämt mig! Sedan jag startade min blogg på Wordpress i oktober har den ibland känts lite trevande, utan tema eller någon som helst röd tråd, förutom att alla bilder förstås är fotade av mig, om man nu kan kalla det tema... Har klurat och funderat fram- och tillbaka på om jag skulle starta något tema typ "365 bilder" med en bild om dagen, vilket jag gjort en kort period på min förra blogg. Och hade nästan bestämt mig att köra likadant nu fr o m 1/1. Men nu har jag ändrat mig, tror att det kommer att kännas övermäktigt och ganska stressigt med en bild om dagen. Men jag beundrar mycket alla som bloggar på det viset! :)

Nej, Veckans Bild på söndagar får det bli. Och min ambition är att den också ska vara fotad under veckan. Japp, det känns bra! Och däremellan kommer förhoppningsvis ett och annat övrigt inlägg om smått och gott...

Dagens bild är faktiskt fotad idag på eftermiddagen, på favoritstranden där jag träffade på Peter och senare även Lollo och Bente från Fotosidan. Trevligt!

Önskar alla en fin vecka!

Inlagt 2011-01-02 18:32 | Läst 1570 ggr. | Permalink
Veckans bild på den andra bloggen, och vad är temat för denna?
Svar från Ullis A 2011-01-02 18:44
Jaa du... "Gott och blandat som faller mig in" kanske? Nej, denna får vara fullständigt temabefriad! :)
Tja, du ska ju göra som du själv tycker är roligast. Men för mig som läsare är det mest hanterligt att ha sina fotografvänner här på FS.
Svar från Ullis A 2011-01-02 20:22
Jag är jättetacksam för alla som läser och kommenterar. Men nu har jag valt att ha två bloggar, då får läsarna välja att följa den ena, eller den andra, eller båda, eller ingen alls, det är helt ok det med! :)
Välj du bort min WP-blogg, du kommer nog inte att missa såå mycket! :)
Ja du, nu ser det ut som om det fina vädret vi haft går mot sitt slut, såg vädret ikväll, from tisdag snö och varmare -:( men det har varit några fantastiska dagar nu, det får man väl vara nöjd med (tror jag) vill ha mer.
Svar från Ullis A 2011-01-02 20:49
Attans, trist! För även om jag ska sitta instängd på jobbet, så är det roligare med fint väder! Och det får man väl unna er som har möjlighet att häcka med kamerorna nere på stranden.. :)
Ja denna helg får vi leva länge på. Underbart vältajmat med kanonväder när man är ledig, gött! :)
Jag prenumererar faktiskt på din WP-blogg. Men jag lovar inte att kommentera på den.
Svar från Ullis A 2011-01-03 21:25
Gör du, oj det glädjer mig! Klart att du inte behöver kommentera där, får ju förstås inte på långa vägar så många kommentarer där som här. Men det passar bra, anar att min WP-blogg kommer att gå åt det lite mer personliga hållet med tiden..