Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Trevlig Midsommar!


Jag har knappt fattat det än, men nu är den faktiskt här. SEMESTERN! Känns helt underbart med fyra veckors ledigt från jobbet! Det är verkligen en härlig känsla när man programmerar in frånvaromeddelandet på telefonen och mailen, och lämnar jobbet den sista dagen före semestern. Väl medveten om att det är just den stunden man längtar tillbaka till när det sagt TJOOFF och man sitter där på jobbet igen efter fyra veckor som troligen passerat i raketfart... Men nu ska jag samla energi med lata dagar som ska fyllas av sol och bad, trevligt umgänge och en liten tripp till vårt västra grannland... Och en hel massa fotande med min nya D90! :)

Känns ju inte fel att starta med en långhelg heller! Jag önskar alla en riktigt härlig midsommar!

Inlagt 2010-06-25 10:55 | Läst 1233 ggr. | Permalink
Härligt med semester och ha en skön helg.
Fattar inte heller att det är semestertider. Det gick så himla fort.
Varit en hektiskt vår. Ska byta jobb och håller på att lämna mitt gamla till en kollega och ska träda in med en fot i det nya på måndag. Sen efter nästa vecka har jag semester.
Härlig bild du lagt upp.

Kram Camilla
Svar från Ullis A 2010-06-25 16:35
Ja, det gick verkligen fort och det värsta är väl att semesterveckorna kommer att svischa förbi också. Så det gäller att "carpe diem" så gott det går!
Spännande med nytt jobb! Förstår att du har det hektiskt nu då, du får härda ut en vecka till! :)
Tack tack och Kram //Ulrika
Här firas inte midsommar, utan i stället är det Canada Day 1 juli, med långhelg torsdag-söndag. Lite annorlunda firande jämfört med det svenska, ingen sill och färskpotatis eller midsommarstång :-) Men festligt ändå, med mycket musik på stan och en stor veteranbilshow, bl a.

Ha en skön sommar!
Svar från Ullis A 2010-06-27 20:15
Traditioner ska man vara rädd om, och fira, tycker jag! Canada Day låter trevligt, och jag hoppas att du inte saknar sill och färskpotatis alltför mycket! Eller kanske det går att få tag på?
En skön sommar till dig också!