Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Ut med det gamla, in med det nya!


Tar en liten paus i vårens första stora röjarhelg, den första av flera sådana helger misstänker jag... Nu jäklar ska alla mellanstationer bort! Mellanstationer kallar vi alla högar man sparar till ett senare tillfälle ni vet... Post- reklam- tvätt- strykhögar. Man lägger en posthög på köksbänken för att göra vid senare, och vips har den förökat sig till något gigantiskt... Nu ska dessa högar väck! Vårt hus är för litet för att inte göra iordning dessa med en gång...

Har till och med varit så ordentlig att jag började dagen med att tillverka tidskriftssamlare av gamla sparade flingpaket som jag satte överbliven tapet på, blev hur snyggt som helst! En till mannens dyktidningar och två till mina fototidningar!


Sådär, ordning och reda. Tror att det får bli TRE till mig, många tidningar blir det...

Önskar alla en fortsatt go helg! :)

Inlagt 2010-03-20 14:03 | Läst 1376 ggr. | Permalink
Det värsta med mellanstationerna, är att det är så lätt att någon räkning blir liggande för länge...
Smart, och snygg, idé med flingorna :-) Nästan synd att man inte äter sånt ;-)

En fortsatt bra helg till dig också :-)
Svar från Ullis A 2010-03-21 12:30
Usch ja, räkningar försöker man verkligen lägga på rätt ställe med en gång! Värre är det med bokklubbstidningar där man måste avbeställa månadens bok. Men nu har jag sagt upp den sista! :)
Tidskriftsamlare av flingpaket var kreativt! Själv har jag köpt mina i pappershandeln. Men hur ofta tittar jag i de sparade tidskrifterna?
Svar från Ullis A 2010-03-21 12:33
Ja, kom på tanken när jag skulle slänga alla gamla papperskassar med tidningar och reklam, där stod även några flingpaket som jag tog tillvara. Kul att pyssla lite ibland! Och visst, det är inte så ofta man kollar i de gamla tidningarna, men rätt vad det är ska man leta upp något gammalt test eller någon artikel. Å andra sidan finns ju även det mesta på internet.. :)
Mellanstationer, låter precis som om det var mig du skrev om, vi har ju också lite för litet hus (kan det vara samma sort tror du-:))) Du är kreativ en söndag minsann, var ju snällt att gubben fick en också he-he. Flingpaket, gamla tapeter, bra idé. Jag samlar också tidningar, det flyter snart här hemma av alla fototidningar. Idag har jag slappat, är så jäkla förkyld, det vill inte ge sig, två veckor nu. Nu är det dags för sängen, en ny jobbvecka väntar -:((((((
Svar från Ullis A 2010-03-22 21:01
Tyvärr tror jag inte det blir någon till gubben, jag fyllde liksom två direkt!
Usch är du förkylt, tråkigt! Här hemma är det två som är megaförkylda och jag har klarat mig hittills *pepparpeppar* så länge det varar...
Skönt att måndagen är avklarad nu iaf, och det är en hel vecka tills nästa! :)