Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser.

Danske Bloggen 1073 / Kommentarer m.m.

_____________________________________________________________________________________

Roskilde, den 31. august 2018.

Kommentarer - status: Givna: 1252 - Mottagna: 577. 

Poäng - status: 3800.

Blogindlæg - status: Mest lästa: nr. 5 - Mest aktiva: nr. 1.

Nu närmar sig den "dumma" säsongen sig för mig och jag vet inte hur mycket jag kommer ut och fotograferar. Jag försöker för närvarande att samla til arkivet, så jag har lite material att arbeta med över vintern. Det finns inte så många bilder med naturen eller resebilder från mig. Det har varit flest dokumentära bilder från min stad och det kan så småningom have begränsat intresse för "hinsidan", som vi säger på danska. Jag kommer att försöka utveckla och söka efter något mer originalt, om jag kan. Jag har försökt däremellan. Flera av mina inlägg har innehöllt 4-5 bilder eftersom jag skulle vilja berätta en bildhistoria. I framtiden kommer jag att begränsa mig själv och det kommer att leda till mindre aktivitet i framtiden - tror jag :-)

Hälsningar från Erik.
© emfoto43/Roskilde.

Inlagt 2018-08-31 22:18 | Läst 3113 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jag tycker du är fantastisk som kommer ut med så mycket bilder och bloggar som du gör, inser väl hur mkt svårare det är för dig att hitta nya motiv. Och att vintern ger dig stora begränsningar som vi andra inte har är självklart. Har förstått att du också är mkt mer aktiv i grupperna än jag som nästan bara är på bloggen.
Oavsett hur aktiv du är kommer jag fortsätta att med intresse läsa det du skriver, hälsningar!/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2018-09-01 20:12
Hej, Björn.
Tack för mycket trevliga och varma ord och din förståelse för min situation, jag är faktiskt inte så aktiv i grupperna längre. Det är här på bloggen jag tycker om. Jag har överfört grupp värden i VETERANFORDON-gruppen till Bo Randstedt efter att jag var tvungen att sälja min Amazon och inte längre kommer i veteranbil miljön.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Instämmer med Björn T.
//GöranR
Svar från Erik Madsen 2018-09-01 20:13
Tak for det Göran.
Mvh. Erik.
Det är alltid trevligt att få lite dansk lokalrapportering, har nog läst alla blogginlägg fast inte kommenterat i alla. Jo tiden som kommer nu så går nog aktiviteten ner för de flesta, bäst brukar våren vara iaf som naturfotograf för då har man både, blommor, insekter och fåglar.
Svar från Erik Madsen 2018-09-01 20:17
Hej Peter.
Nu må vi se - men lige nu er jeg kørt lidt træt og i tvivl om, hvor interessant det kan være for svenskerne. På den anden side, vil det nok være for svært for mig helt at lade være, hvis der dukker noget specielt spændende op og jeg kan være på plads.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Hej,
Det är bra med info från vårt gannland.
Ha det gott
Bob
Svar från Erik Madsen 2018-09-01 20:20
Jag vet att det finns några svenskar här som skulle vilja se lite här från Roskilde. Men just nu är jag kört lite fast. Vi måste se om jag får lust igen.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Du kan ju börja med produktfotografering under vinterhalvåret. Bygg upp en liten studio där hemma och ge dig utmaningar!
Svar från Erik Madsen 2018-09-01 20:20
Hej Ragnar.
Ja det var da en idé.
Mvh. Erik.
Det finns alltid nåt att fotografera, även hemma eller i trädgården osv, sen kan du se igenom gamla bilder o förbättra eller variera dom i datorn. Du kommer alltid att hitta på bilder, det ser jag fram mot! LO
Svar från Erik Madsen 2018-09-01 20:23
Hej LO.
Du har da ret, men nu har jeg ikke dine kreative evner sådan helt automatisk. Jeg skal virkelig anstrenge mig. Ideen med at kikke arkiverne igennem og give dem en tur i efterbehandlingsprogrammerne - den ligge lige for.
Med mange venlige hilsener fra Erik.