Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1351 / Lite mer fult och lite extra för Jan Ehrsson.

Roskilde, den 26. juni 2019.

https://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/danske-bloggen-1345-plagiera-inspirera-imitera.htm#comments

Förstora.

35 mm

70 mm

Til Jan:

 

Det finns inte mycket att se, men det finns mycket att höra :-(

Hilsen fra Erik.
Bloggar.

Inlagt 2019-06-26 23:26 | Läst 1314 ggr. | Permalink

"Jamen titta! Här händer det saker! Takstolarna på plats redan, då borde det bli 'taklagsfest' snart.. :-) https://sv.wikipedia.org/wiki/Taklagsfest Förstår att det blir mycket ljud när det byggs, och kanske dom kör igång tidigt dessutom.. När dom renoverade min fastighet för 11 år sen så tror jag dom började redan vid 07:00.. Hoppas att du klarar av det hela! Hilsen!"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jamen titta! Här händer det saker! Takstolarna på plats redan, då borde det bli 'taklagsfest' snart.. :-) https://sv.wikipedia.org/wiki/Taklagsfest

Förstår att det blir mycket ljud när det byggs, och kanske dom kör igång tidigt dessutom.. När dom renoverade min fastighet för 11 år sen så tror jag dom började redan vid 07:00.. Hoppas att du klarar av det hela!
Hilsen!
Svar från Erik Madsen 2019-06-27 20:58
Hej Jan - Tack för dina kommentarer.
Och ditt intresse och omsorg.
Taklagsfest - på danska "rejsegilde" - ja nu får vi se om de boende inbjuds :-)
Här börjar hantverkarna också kl. 7 på morgonen. Vi håller ut - vi är inte så känsliga.. Det kommer bli värre för de nästa blocken när de måste renoveras i mitten av vintern.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Hej Erik! Den här sortens lite "ovanliga" bilder fascinerar ofta mig. Särskilt i första bilden är det en spänning mellan olika bildelement. Färgerna kompletterar varandra bra. Det blir ett bra "flow" från den röda muren via bänken och papperskorgen bort mot elskåpen. Bra med en andra bild som visar dem mer i närbild också.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Svar från Erik Madsen 2019-06-29 14:25
Hej Bjarne - tak for dine fine kommentarer.
Med mange venlige hilsener fra "Erikston" :-) :-)