Fotografi - dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser. Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg.

Danske Bloggen 1363 / Fler nya idéer i staden.

Roskilde, den 8. juli 2019.

https://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/danske-bloggen-1362-nya-ideer-i.htm#comments

Bildtexterne är under bilderne.

Det är vel något man kan säga är en kombination av bänkar att sitta och ligga på.

Och de var i bruk i det underbara vädret den 5 juli.

I bakgrunden en rolig inredning som kan vippa lite.

Hilsen fra Erik.
Bloggar.

Inlagt 2019-07-08 11:58 | Läst 292 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ja det kan vara skönt att ha någonstans att sitta och vila. Det kan behövas ibland. Här i Sverige har vi rastplatser om man vill stanna för att fika. ( på gott och ont ) I Finland har jag aldrig sett ett bord efter dom stora vägarna. Det har jag retat upp mig på många gånger. När jag ser på dina bilder så slår det mig Varför har jag aldrig varit i Danmark ? I Roskilde finns det ändå plats att sitta. Roskildefestivalen har jag hört talas om men så mycket mer vet jag nog inte om Danmark.
Sten
Svar från Erik Madsen 2019-07-08 20:26
Hej Sten - Tack för dina fina kommentarer.
I Danmark finns också stolar eller bänkar vid rastplatser på flera ställen. Ja jag kan inte svara dig, men jag har varit i Sverige många gånger :-) Hade en farbror som var svensk gift och bodde i Göteborg (de har dött för flera år sedan). Roskilde Festival slutade här lördag. Så nu är vi ca. 130.000 färre på 8 dagar här i stan igen.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Alltid bra med sittplatser så man kan sitta och studera folklivet..
Mv/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2019-07-09 12:31
Lige præcis Gunte.
Mvh. Erik.