Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1420 / Slutligen lyckades de.

Roskilde, den 18. august 2019.

Teksterne til billederne är under billederne.

Kraftiga regnskurar väntades under eftermiddagen.

På grund av väderprognosen hade jag min "mobil kamera" med mig. Den är inte vattentätt, så detta var det sista fotot och kampen hade ännu inte börjat. Och "mobilen" (RX100 III) kan också göra s/v-bilder direkt från kameran.

Nå, vad var det som slutligen lyckats? Jo efter två nederlag och en oavgjort vann FC Roskilde äntligen - 2-0 över Vendsyssel FF.

På återseende.

PS: Det regnade under större delen av matchen - först lite och sedan riktigt regn.

Inlagt 2019-08-18 22:02 | Läst 1299 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Grattis till vinsten. Här i Helsingborg har kommit lite regn både på lördagen och söndagen, men inte alls så mycket som de spått från början, det var i huvudsak uppehåll idag med lite regn på eftermiddagen/kväll
Svar från Erik Madsen 2019-08-18 22:35
Takker Peter - ja det lettede noget på humøret hos alle, både hos spillere og fans.
Det blev heller ikke så slemt her i Roskilde, som de truede med.
Min riktiga mobil kan jag till och med doppa i vatten! 😉
Svar från Erik Madsen 2019-08-19 11:39
Visst Ragnar, men den är nog inte lika bra som en sportkamera. Och jag skulle inte exakt fotografera under vattnet :-) :-)
Mvh. Erik.
Hej Erik! Grattis FC Roskilde! Bilden över den tomma fotbollsplanen under den mulna himlen, ser lite dyster ut, vilket förstärks av svartvitt. Ett bra exempel på hur man kan styra känslor med bilder. Senare, efter vinsten, var det förstås allt annat än dystert!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Svar från Erik Madsen 2019-08-19 20:04
Hej Bjarne - tack för dina kommentarer. Tja tack det var också på hög tid med en vinst.
Jag är bara positivt överraskad av den lilla kameran varje gång jag använder den. Det finns ett par olika s/v-alternativ i kameran och den här var med ett mer kontrasterande uttryck som jag gillar.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Så roligt, grattis! Säkert extra känsla efter flera försök. Tycker den "lille" (Sonyn) ger bra resultat också, fast jag är säkert partisk i det fallet.........Många hälsningar/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2019-08-19 22:14
Tack Björn - ja det måste bara fortsätta - hoppas vi.
Nej, jag tror inte att du är partisk, Sonys kameror är nästan lika bra som Fujis :-) :-) hi hi. Som du vet har jag också en Sony a6000 med div. linser och är nöjd med den också.
Med många vänliga hälsningar från Erik.