Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1457 / Höstsol.

Roskilde, den 14. september 2019.

September i Roskilde.

Från promenaden i dag. 

*

**

***

****

På återseende/Erik.

Inlagt 2019-09-14 20:28 | Läst 1374 ggr. | Permalink

"Ser ut att vara en riktigt skön och fin sommardag där i Roskilde! Passar fint, lördag som det är. Gäller att ta vara det sista av sommaren, här har det också varit fint men et slår om till betydligt kyligare nu under helgen: Många hälsningar/ Björn T"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ser ut att vara en riktigt skön och fin sommardag där i Roskilde! Passar fint, lördag som det är. Gäller att ta vara det sista av sommaren, här har det också varit fint men et slår om till betydligt kyligare nu under helgen: Många hälsningar/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2019-09-14 23:35
Hej Björn - tack för fina kommentarer.
Det var bra efter säsongen, soligt men lite svalt i vinden. De flesta bar också en lätt jacka (mig inkl.). Vi får också ett helt annat väder under helgen och in i nästa vecka.
Med vänlig hälsning och återigen god natt :-)
//Erik//
Syns att det är höstsol i bilderna, solen står lägre, ljuset ser kallare ut och den kyliga vinden gör att det känns rätt med ytterkläder. Paret på bild 2 ser ut att äta glass, och det är nu det är rätt tid för glass, är det lite kyligare så rinner glassen inte av och droppar på kläderna.
Svar från Erik Madsen 2019-09-16 20:02
Det er godt observeret Jan. Tak for dine fine kommentarer.
Med venlig hilsen fra Erik.
Ser ut att vara en fin dag på stan.
En glass i solen och dockvagnspromenad med pappa.
Svar från Erik Madsen 2019-09-16 20:04
Hej Margareta - ja det var et fint efterårs vejr. Jeg tror dog, at det er enten er en morfar eller farfar, som passer barnebarn, men man kan aldrig være sikker :-)
Med mange venlige hilsener fra en morfar i Roskilde/DK.