Fotografi - dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser. Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg.

Danske Bloggen 1551 / När diskussioner / debatter utvecklas och springer utanför banan ...

Roskilde, den 27. november 2019.

.... och förvandlas till en personlig attack - då blir jag ledsen. Jag tänkte att när jag fick en blogg, såg jag några regler för att använda den. Jag hittade dem längst ner på FS-sidan.

________________________________________________________________________________________________

Regler kring bloggar.

Bloggar är till för vardagliga betraktelser, ungefär som en dagbok. Eftersom detta är en fotosida så bör bloggarna i huvudsak handla om foto.

Bloggarna är inte politiska verktyg eller användas för reklam och detsamma gäller för övrig text man skriver.

_________________________________________________________________________________________________

Jag tycker det är ganska uppenbart vad poängen med bloggen är. Men att det kan inträffa att det loades bilder upp som omhandler eller beskriver både politiska eller religiösa ämnen är OK för mig. Det är när kommentarerna förvandlas till personattacker att det blir för mycket - enligt min mening. Det värsta är när oändliga diskussioner äger rum mellan en eller flera personer på en tredjepartsblogg ! Då måste man kunna stoppa och diskutera vidare i t.ex. FS: s "Forum" eller per e-mail.

Med många vänliga hälsningar från Erik / DK.

Inlagt 2019-11-27 22:37 | Läst 908 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Visst skall det vara så.
Bör inte de som äger FS gå in då på något sätt.
Jag vet inte hur de brukar göra.
Hoppas du inte blivit påhoppad eller är det så?
Ha fin torsdag på dig
hälsar
Gun-Inger
Svar från Erik Madsen 2019-11-27 23:09
Hej Gun-Inger.
Jag tror att det ska en hel del innan redaktionen agera. Jag tycker bara att det är irriterande när det går på och vidare. Jag har provat det själv, men det som fick mig til tasterne nu, var en ständig diskussion mellan två medlemmar på en tredje medlems blogg
Med många hälsningar och god natt från Erik.
Håller helt och hållet med dig.
Sten
Svar från Erik Madsen 2019-11-28 20:03
Tak skal du have Sten.
Mvh. Erik.