Fotografi - dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser. Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg.

Danske Bloggen 1762 / Pingst Lunch.

Roskilde, den 31. maj 2020.

Det blev inte till någonting i år. Döttrarna och mormor tyckte något måste hända ändå. I bostadsområdet där vår äldsta dotter bor fanns möjligheten för oss att samlas och samtidigt hålla ordentligt avstånd.

Bildtexterne är under bilderne.

Jag fick inte ut kameran förrän de var i full gång :-)

Arrangörerna.

Mor och dotter.

Meny: Jordgubbstårta och melon. Det har inte mycket att göra med pingst lunch, men det kommer säkert att bli annorlunda för nästa år.

*

Iben skulle visa morfar något nytt.

Hög koncentration.

Mormors nya sommarhatt. En försenad födelsedagspresent från Iben.

Mvh. Erik M.

Inlagt 2020-05-31 16:03 | Läst 361 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Så trevligt att få träffa och umgås med de sina. Vad man äter är nog inte det viktigaste vid ett sådant tillfälle och jordgubbstårta är ju väldigt gott! Fina bilder! Ha det bra!
Svar från Erik Madsen 2020-06-01 12:33
Hej Yvonne - tack för dina kommentarer.
Du har helt rätt - det var "ansikte mot ansikte" samhörighet som var det viktigaste.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
En riktig sommarutflykt, så fint! Och så hela familjen, ännu bättre. Det slår mig att du är omgiven av kvinnor, det måste vara mysigt!.Och så sommartårta, dvs jordgubbstårta. En dejlig eftermiddag! Hälsningar/ Björn
Svar från Erik Madsen 2020-06-01 12:45
Hej Björn - tack för dina kommentarer.
Det var mer en picknick än en pinse-lunch, men det var också mysigt. Nu när du nämner det med kvinnorna, slår det mig också. Jag har alltid varit omgiven av fler kvinnor än män - detta ska inte missförstås :-) Från jag var 5-6 år tills jag var 11-12 var de sjuksköterskor och hela mitt arbetsliv har kvinnliga kollegor varit i tydlig övertalning. Så jag är bara van vid det :-)
På lördagen hade pojkarna andra sysslor och förhindrades därför att delta.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: Det var fint med lidt dansk fra en svensker: En dejlig eftermiddag!