Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Den Danske Bloggen # 2198 / "Det ser svart ut".

Roskilde, den 26. juli 2021.

#1)

..... men vel inte här?

#2)

#3)

***

Foto: Erik M.

Inlagt 2021-07-26 20:11 | Läst 868 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ett viktigt budskap som många skulle fundera på. Hur mycket av allt som säljs på Black Friday är sånt som folk verkligen behöver. Vi ska unna oss lite lyx ibland men inte alla dessa slit och släng prylar. Tjejen har nog bara köpt något gott till kaffet.
Sten
Svar från Erik Madsen 2021-07-26 20:37
Hej Sten - håller helt med.
Det ser också ut som om det finns en ny liten medborgare på väg dit i bakgrunden på #1 och en liten sorglös pojke i # 2 - det är vel ljuspunkter i alt det svarte ?
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Hej. Förstår inte budskapet riktigt här - man är ingen djuping. Kanske en uppmaning att fota mer svartvitt. Den första bilden är trevlig och rymmer mycket. Hälsar NL
Svar från Erik Madsen 2021-07-27 21:50
Hej Nils-Erik.
Det är en uppmaning att inte vara så materialistisk och att släppa denna amerikanska uppfinning "Black Friday". Där alla butiker i staden är öppna länge fram till 22.00 tror jag det är. Med rabatterade artiklar.
Uttrycket "Det ser svart ut" betyder något i stil med "Det ser inte bra ut" eller "Det går fel väg" här med konsumtion av onödiga saker - materialism.
Med många vänliga hälsningar från Erik.