Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

Och på vägen hem från Gnesta...

måste man förstås stanna och fotografera fina fält. Det är tradition!

.

Men i år hade Thomas också med sig sin nyinköpta drönare som han svepte omkring med över fälten och filmade och fotograferade.

.

Kul att kunna fånga nya perspektiv! Och att få komma med tillsammans på bild, mitt i landskapet såhär lite ovanifrån... "Hej, hej!" =)

.

(Och sista bilden är förstås fotad av Thomas med sin drönare).

.

.

Inlagt 2018-07-31 10:03 | Läst 3198 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Drönare är kul, fick en då jag fyllde år, fast tror nästan det var maken som önsksde sig den mest. Blir oftast han som kör. Men även jag har varit ute och tränat, som tur är har vi en "hitta-hem-knapp" på den.
Måste ta mig i kragen och använda den lite mer.
Svar från Lena Eriksson 2018-07-31 19:01
Man kan inte hinna med allt Margareta!!! =)
Men Thomas har passat på nu under de varma och ljusa kvällarna och åkt runt och tränat. (Innan han köpte drönaren tränade han på gym på kvällarna...nu tränar han drönarflygning =)
En vacker dag vill jag oxå testa...men det verkar inte helt enkelt.
TACK för påhälsningen!
Margareta Cortés 2018-07-31 19:32
Klart du ska flyga, det är jättekul.
Hej, hej !
Fält kan ju vara väldigt vackra uppifrån och kul att ni fastnade på bild.
Svar från Lena Eriksson 2018-07-31 19:03
Jaa oftast kommer ju jag hem med bilder på Thomas och han får några på mig...men sällan vi finns med tillsammans, så det var roligt tycker jag!
Jag tycker att mycket i landskapet blir fint uppifrån, det kan bli så fina mönster...
Ha det gott och TACKAR!
He he, förstår poängen med drönare, det blir verkligen ett annat perspektiv! Förstår också de som kan bli irriterade.. ha en sån där 'spionmaskin' surrande över sig.. :-) Skulle kunna ha en drönare bara för att flyga med, så barnslig är jag.. Kul!
Hälsn!
Svar från Lena Eriksson 2018-07-31 19:06
Jag vet fler som är så barnsliga =) men jag tror att det är lite nyttigt att vara barnslig då och då.... Men jag såg filmer Thomas tagit från Sollefteåtrakten; sååå fina fält...och det blir sååå fint när grödorna och stråna böljar i vinden.
Så lite kul är det allt med drönarfoto!
TACK för kommentaren!
Jag kan tänka mej att man blir helt fast i att fota med drönare, de ger ju möjlighet till helt nya oprövade perspektiv! Fast du har en väldig massa stämning i första bilden, stor sommar och på landet-känsla i den!
Svar från Lena Eriksson 2018-07-31 19:08
Oprövade perspektiv - absolut! Och precis rätt årstid att vara ute och fånga fina fält....jag tyckte det verkar jättekul!
TACK för påhälsningen!