Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

SISTA UTPOSTEN

har jag...

Kvarteret Kvarnbacken Norrköping 12/3-16

Jag bor nämligen i huset upp till höger i bild. Känns lite utsatt...

.

I morse när jag tog en kort promenad i morgondimman så hade någon saboterat stängslet runt byggarbetsplatsen. Förmodligen under natten. Men jag tog tillfället i akt och gick in på området och fick några dokumentations-bilder. Kul att ha tänker jag!


Inlagt 2016-03-12 11:18 | Läst 1364 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ser oneklig lie vanskligt ut. Men det går nog bra... Bilderna blev lite kul.
Svar från Lena Eriksson 2016-03-12 18:46
Tyckte att det var kul att ha gropen dokumenterad...har gått förbi flera gånger men då det egentligen är rätt högt stängsel runt omkring, med dessutom tygreklam påhängt så har det inte varit lätt att få några bra fotomöjligheter. Skulle förstås haft ett mer vidvinkligare objektiv på...men det fick gå det här också.

TACKAR!
Ser illa ut när de gör så här men i verkligheten
är det säkert så att inte ditt hus följer med...
Denna bild är viktig om samtiden för framtiden
Må väl
Gun-Inger
Svar från Lena Eriksson 2016-03-14 11:26
Visst ser det lite läskigt och utsatt ut. Men jag tror som du att det blir bra att omgivningarna snyggas till och används till något bra...dvs bostäder istället för outnyttjat område och p-plats.
Jag tycker också att det är kul och viktigt att få sådana här dokumentationsbilder. Därför la jag in en i dagens blogginlägg också. En bild som visar mer hur det ser ut runtomkring, då jag även fotade med en annan kamera med vidvinkelobjektiv.

TACK Gun-Inger!