Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Strukturer

Det var några dagar sedan jag bloggade senast, det känns inte så viktigt för ögonblicket när valet står för dörren. Hunden pallar inte heller att gå som förr, hon börjar bli gammal, så det blir inte heller lika mycket plåtande. Men vi tar så klart våra promenader och kamera följer ju alltid med.

Jag tycker att det är kul att jobba med grafiska strukturer när jag plåtar, det är spännande att bara se sig omkring och se vad som dyker upp. Svartvitt är överlägset vid den typen av fotografering tycker jag, färg blir mycket svårare.

Jag tror att det handlar om att stanna upp och försöka se sådant vi för det mesta bara går förbi. Näckrosor, träd och parkeringar är ju inte speciellt unikt, men det är kul att försöka hitta det grafiska. Att försöka hitta det egna i det alldagliga är en spännande sysselsättning, ibland går det, för det mesta inte. 

Inlagt 2014-09-04 17:54 | Läst 854 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Gillar dom, mest första o sista! Hils, LO
Jag tycker om ljuset i den första bilden.
Hälsningar pia
Nummer 1 är favoritten på grund av ljuset.
Hilsen fra Erik/DK
Den undre bilden är suverän. Både Pieter Ten Hopen och Jens Assur har sina varianter av däckspår på asfalt. Din bild står sig mycket bra i den konkurrensen.