Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Det handlar om upprepning (åtminstone för mig)

Jag vet inte hur många bilder jag har på detta motiv. Det är det lustiga trädet med risbusken upptill som fångar min uppmärksamhet. Tycker motivet blir lite surrealistiskt med muren i förgrunden.

Jag tenderar att upprepa mina bilder i det oändliga, men det gör nog de flesta skulle jag tro. Man hittar ganska tidigt de teman man vill ta och resten av tiden ägnar man till stor del åt varianter. Detta gäller även för de ”stora” i hög utsträckning tror jag. Ganska få fotografer har mer än ett hundratal ”unika” bilder, de flesta betydligt färre.

Hur som helst, jag tror man hittar sitt bildspråk relativt tidigt och sedan blir det detta spår man kör på, man kan liksom inte annat. Huvudsaken är att man tycker att det är kul och att man någon enstaka gång sätter en ny bild som sticker ut jämfört med alla liknande man redan har.

Inlagt 2015-03-21 23:27 | Läst 668 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Så är det nog i alla fall om man fotar det man verkligen känner för. Man hittar samma slags motiv om och om igen...kalla det för tema eller mönster eller något annat... men samma slags bilder blir det.
Nästan lite kusligt, kan jag tänka ibland...

God natt!