Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Hemmavid

I brist på matnyttig blogg så får det bli ett panorama från Årsatbron mot Liljeholmskajen och Hornstull. Kommer nog en blogg med lite matigare innehåll senare. ;)

Jag vet att det är lite ränder här och där i bilden efter konverteringen till panorama, men jag har inte jobbat med bilden. 

Inlagt 2014-05-28 18:01 | Läst 2068 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Den blir bara 2443 pixlar bred på min 27-tumsskärm, får skaffa en 30-tummare ;)
Svar från alf109 2014-05-28 18:51
Lite synd att det inte går att skrolla i 100 % eftersom uppskärpningen inte funkar om bilden skalas om. Min skärm är bara på 1920 pix, men i andra program eller om jag öppnar bilden i webbläsaren kan jag ändå titta på den i 100 % även fast jag bara ser en del i taget. Något för kodknackaren att fundera på?
-affe
Ps. Jag skalade om bilden till 1600 pix.
froderberg 2014-05-28 21:16
Ja, det kan vara en idé att skicka vidare till kodknackana.:)
ztenlund 2014-05-28 22:08
Det hade bara varit att högerklicka på den och öppna den om det inte vore för att FS nu bestämt sig för att lägga sig i vilken musknapp jag klickar på även i bloggarna. Uppenbarligen är det dags att modifera about:config för att slippar denna f*rbannade idioti.
Det är sådana här vyer jag som inflyttad stockholmare gillar med "min" stad; vatten, broar och grönska, med stadens hus i bakgrunden.//GöranR
Tror jag får åka upp till Stockholm i sommar.
Utsikten är inte så tokig från bron. Jag antar att "Darth Vader-huset" är det höga till vänster? Senast jag gick över bron, vilket nog var i mars, var det fortfarande byggnadsställningar kring det.
En av mina favorit-vyer när jag promenerar omkring i Sthlm...
Åkte tåg förbi häromdagen i kvällssol och det nya höghus-silhuetten såg rätt fin ut...
Trevlig helg!
/ lena
Riktigt skön panorama! =)
Ha det gott!
Tjusig bild, Alf!
Tack ska ni ha för era kommentarer. :)
-affe