Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Dagens favoritbild i vårens tecken - och en ny inbjudan till alla som känner sig manade!


Ernst Göran inbjuder mig i sitt senaste inlägg att publicera den av mina bilder jag just nu tycker mest om. Kanske för att uppväga mitt förra lite dystra inlägg, som till råga på allt var utan bild, usch och fy... :) Men såklart blir jag glad och hedrad och antar naturligtvis denna inbjudan! TACK!

Bilden då, det blir faktiskt två och de är alldeles färska för dagen dessutom. Smet från jobbet en halvtimma tidigare idag eftersom himlen var illblå och det droppade från istapparna, alldeles underbart! Man fick faktiskt en liten yttepyttevårkänsla, tro det eller ej... Dök in efter kameran och snabbt ut igen, och hittade dessa motiv som minner om att solen snart kommer att göra sitt bästa för att smälta bort all snö och tina upp våra sinnen...

 

Så, nu tar jag mig friheten att bjuda in alla som känner sig manade. Vilken är DIN favoritbild just nu? Antar du inbjudan så skriv gärna några rader i en kommentar!

Inlagt 2010-02-23 20:14 | Läst 1727 ggr. | Permalink
Inbjudan antagen! Blogginlägg publicerad =)
Inte alls i klass med ditt, utan blev mer en favorit pga julaftonskänsla med nya (eller gamla, 40 år cirka) prylar.
Svar från Ullis A 2010-02-24 21:18
Kul! Då ska jag kolla in till dig.
Underbara bilder med en känsla av vår.. Lite vår iaf =) Hänger på din inbjudan..
Svar från Ullis A 2010-02-24 21:19
Tack, tyckte vi behövde lite vårkänsla nu! :)
Kul att du hängde på, jag tittar in till dig..
Inbjudan antagen även här! Dagsfärska bilder, oftast är det just nån av dom senaste som blir en favorit för dagen... Visst har det varit en härlig dag idag, även av dina bilder att döma!
Svar från Ullis A 2010-02-24 21:21
Javisst, ofta är det de senaste som är favoriterna. Kul att du antog, ska titta in till dig snart... :)
När vårsolen börjar smälta snön och det porlar och droppar överallt, då försonar man sig med vintern! Jag minns den perioden från min barndom som jublande lycklig. Men det blev ju allt mer ovanligt med så där riktigt mycket snö, som plötsligt smälte undan på våren. Det är många år sedan jag upplevde det.

Tänk, det är knappast mer än en månad kvar innan det är vår på riktigt också i Sverige.

Tack för att du accepterade min inbjudan!
Svar från Ullis A 2010-02-24 21:24
Minns när man var barn och gick och trampade på den där iskanten som blir på snödrivor som värmts upp av den lite varmare asfalten. Krasade härligt gjorde det. Och nu går snart mina tjejer och trampar likadant..
Det är jag som ska tacka för inbjudan! :)