Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Önskar alla en riktigt Glad Påsk!

Idag är den första av fyra lediga dagar för de allra flesta av oss! Härligt, men samtidigt är det lätt att en sådan ledighet blir full av måsten och projekt. Uterummet ska fejas, hallen väntar på att bli omtapetserad, klinker ska läggas, yngsta dotterns garderober ska rensas på kläder som småkusinerna kan ärva eftersom vi ska dit ikväll... Sedan finns ju alltid en trädgård som ska vårstädas. Utekrukorna ska planteras. En dynbox behöver inhandlas. Listan kan göras längre... Det gäller att inte glömma att stanna upp, leva i nuet och bara njuta av ledigheten. Brygga en kanna kaffe och vända näsan mot vårsolen som förhoppningsvis visar sig!

Ta vara på ledigheten, strunta i alla måsten för en stund och stick ut med kameran istället!

~ Glad Påsk! ~

Inlagt 2010-04-02 10:45 | Läst 756 ggr. | Permalink
Bra skrivet - Glad påsk önskar jag dig!

Mvh, Rei
Svar från Ullis A 2010-04-02 17:16
Tycker det är viktigt att inte stressa igenom tillvaron, fast det är lätt hänt...
Tackar, detsamma till dig :)
//Ulrika
Man känner igen sig, allt du skrev har vi här också-:))) uhhhh, nä så fort solen tittar fram ska kameran dammas av, härlig bild.
Å en sak till, Bosse ändrade utställningsdatumet nu till onsdag den 7:e, kl 18.00,jag blev lite sur, en vardagkväll. Vi kan åka till Göteborg på lördagen istället om du vill, vi kan höras
Svar från Ullis A 2010-04-02 17:18
Tror att många känner igen sig i detta, det blir alltför lätt en himla massa "måsten". Och visst kan det vara positivt och kul med många bollar i luften bara inte dessa tar överhand liksom...
Men du!! Jag har ju faktiskt inte blivit färdig till att avboka hotellrummet än! Tror det räckte med tre dagar innan men jag har det kvar. Så ska vi åka fre-lör? Eller om du hellre vill åka över dagen så tycker jag vi tar lördagen.
Japp, vi hörs! :)
Oj, låter som en aktiv påsk. Men det gör ju ingenting. Bara den blir glad!

Glad Påsk!
/Peter-L
Svar från Ullis A 2010-04-02 17:19
Risk finns att den inte alls blir så aktiv, men lite av detta ska ju hinnas med!
Önskar dig detsamma :)
//Ulrika
Detsamma och ha den härligt påsk. Allt går bra att göra så länge man har lusten och tycker det är kul. Snart får vi organisera den där fototuren. Några + grader till så är vi på G.
Kram
Svar från Ullis A 2010-04-02 17:20
Detsamma till dig!
Ja nu får vi snart planera! Inte denna helgen, och sedan är det ju fotomässan i Göteborg som vi ska åka på. Men därefter kanske?
Kram!
Önskar dig detsamma.
Svar från Ullis A 2010-04-02 17:20
Tackar, och en härlig påsk till dig också!
Jo det gäller att inte fylla hela dagarna med måsten, utan avsätta tid för avkoppling, och återhämtning...

Ha en glad, avkopplande, vilsam påsk :-)
/Jörgen
Svar från Ullis A 2010-04-02 17:21
Japp, det är viktiga saker! :)
Ha det gott i helgen!
//Ulrika
Härlig påskbild! Där jag bor nu märker man knappast påsken. Det skyltas kanske lite extra med påskgodis i affärerna, men det är inte mycket. I några kyrkor ges påskkonserter. Inga extra ledig dag. När jag ser det så inser jag hur djupt rotad den kristna traditionen är i Sverige. Alltfler människor glömmer väl precis varför påsken firas, men själva firandet lever kvar.
Svar från Ullis A 2010-04-04 14:25
Tackar så mycket :)
Så är det väl med de flesta traditioner som egentligen är kristna. Man glömmer innebörden i själva firandet. Synd egentligen.