Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Hur ska jag hinna?

Så har även jag trillat dit, som en av de sista i världen känns det som... Jag som hade bestämt mig för att INTE vara med i den klubben, tror t o m att jag lovat det vid ett svagt tillfälle! Men, man kan ju ändra sig, och det verkar faktiskt vara ett kul ställe! 250 miljoner medlemmar borde ju inte ha fel!

Men hur ska jag hinna med allt, ge mig några extra timmar någon! Jag som ska gå en distanskurs, "Digital Bildbehandling" till hösten! Det blir en fråga om karaktär och prioritering! Inget nöjessurfande förrän första uppgiften är avklarad, eller något... Det löser sig säkert! : )

Inlagt 2009-08-22 20:49 | Läst 1722 ggr. | Permalink
Ha ha varför känner jag igen detta.Men lovar "skälla" på dig om du visar tecken på beroendebeteende he he. Men annars kan det vara rätt avkopplande att sitta där och inte behöva anstränga hjärncellerna speciellt mycket. För min del behöver vi inte köpa ny tv för den har jag satt längst ner på listan bland bildrutorna. Kram
Svar från Ullis A 2009-08-23 16:47
Jamen gör det, snälla! Så skäller jag på dig när du fastnar i quizzträsket, det smittar ju av sig, haha...
Kram :)
Misstänker att det är den på Jönköping? Kul att du kom in :).
Svar från Ullis A 2009-08-23 16:47
Jajemän, stämmer. Tackar, tycker jag med! :)
Men Ulrika...säg inte att det är...har du gått och blivit FB-beroende??? :)
Faktiskt rätt skoj. Nästan alla gamla vänner samlade på ett och samma ställe och dessutom helt livsnödvändiga quiz som bara måste göras! Jag menar, vem överlever utan att ha ställt sig frågan och fått svaret på "vem i sällskapsresanfilmerna är du?"??? (jag var by the way Ole Bramserud!!!).

Hoppas du har en härlig helg!

/Jenny
Svar från Ullis A 2009-08-23 16:51
Beroende, jag?!?! Moi??!?! Nänä, inte än iallafall... Hehe... Ja, de där quizzen undrar jag ju hur jag överhuvudtaget kunnat leva utan tidigare, hrm!
En härlig helg till dig också!
//Ulrika
Hej!
Du kommer säkert fixa kursen galant! Aha... är det FB som ställer till det... jag är Farmvilleberoende... ;0)
/// Jessica
Svar från Ullis A 2009-08-23 16:52
Och nu tänker jag I N T E ta reda på vad det däringa Farmville är för något! ;))
Jo, det ska säkert gå bra. Har hört att man har gott om tid på sig!
//Ulrika
Hm...kan det vara facebook? :-)
Leta gärna upp mig där, sökte efter dig, men blev lite osäker... :-)
Kram
Svar från Ullis A 2009-08-23 16:54
Jaa, det vore jätteroligt att ha dig på min vänlista! Men hörru vännen, det finns över 500 pers med samma namn som dig... Lägg du till mig istället!
ulrika1013@hotmail.com
Kram :)
Jag är med i VVFB ;-)
Skulle aldrig hinna med det ändå....

Lycka till med kursen :-)
Svar från Ullis A 2009-08-23 16:56
Den klubben är ju töntig, erkänn att du vill gå ur!! :)))
Nä, känner också att jag egentligen inte hinner. Men man m å s t e ju inte logga in varje dag, eller ens varje vecka... Hrm... ;)
Tackar! :)
Facebook är djävulen! :-) Många som fastnat där. Tack & lov är inte jag en av dem. Jag har fastnat på FS istället, hehe.

/Niklas
Svar från Ullis A 2009-08-23 20:19
Tänker inte bli en av dem, hehe... Men vad är egentligen skillnaden? Skärmberoende som skärmberoende... : )
Hälsn. Ulrika