Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Sådär, då var det gjort!


Visst är det kul när saker liksom flyger in i bilden när man minst anar... Som måsen som ville vara med i bilden på min yngsta dotter när hon simmade omkring i havet nu ikväll...

Någon som däremot INTE simmade omkring var hennes mamma, utan där blev det ett riktigt klassiskt käringadopp! Men jag är nöjd med att faktiskt ha doppat mig, något som inte brukar ske förrän tidigast i mitten på juli, och det var inte såå kallt som jag trodde!Bildbevis på att premiärdoppet härmed är avklarat! Brr, nu kan det bara bli varmare... :)

 

Inlagt 2010-06-29 22:02 | Läst 1268 ggr. | Permalink
Vad du är modig. Jag tyckte mitt premiärdopp var i kallaste laget, fast det var i en 50 m simbassäng. Vill nog ha 30 grader hellst
Svar från Ullis A 2010-06-30 21:29
Haha, nädå. Ett käringadopp kan man göra i kalllltttt vatten... Var nog mera sjåpig förr, nu är det ju bara att doppa sig! Fast det underlättar om det är varmt på stranden. :)
Bra jobbat. Mer än vad jag vågat prova i år. Men det kommer he he. Kram Camilla
Svar från Ullis A 2010-07-01 12:14
Du vet, har man börjat gå ner i vattnet, och det sitter folk på stranden, då kan man inte vända om... :)
Kram!
Hmmm, inte så kallt som du trodde. Då måste du trott på 0-gradigt vatten, för så värst mycket varmare än så kan det väl ändå inte ha varit. Nä, jag säger som Mats Karlsson, MINST 30 grader, annars är det en plåga. Men visst är det skönt efteråt. Men det är det ju när man slår sig med en hammare i huvudet också. Skönt efteråt alltså.
Svar från Ullis A 2010-07-01 12:17
HAHahahaha, tack för dagens goda skratt! :))
Föredrar ju helt klart iskallt vatten framför hammaren, men det var INTE så kallt. Grejen är väl den att det inte alls är djupt här, sitter nästan på rumpan! Och därmed är det inte så kallt som det är längre ut... Men jo, det var skönt att komma upp i solen igen! :)