Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 907 /Födelsedagspresenten.

Roskilde, den 12. april 2018.

På otaliga (7) opfordringer/kallar :-) :-)  Jag kommer inte att svika de pryl intresserade :-) :-)

https://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/danske-bloggen-905-inte-prata-om.htm#comments

"Billingham Hadley Digital"

Jag var lite tvivlad på vilken färg jag skulle välja. Khaki Canvas, som företaget är förmodligen mest känt för eller Black Canvas. Påverkade av kvinnorna föll valet på svart. När den kom fram sa min fru, att om jag ångrade mig skulle hon vilja ta över den (inte för foto) och då kunde jag beställa en annan !!! Men det kommer inte att hända, för att jag faktiskt tycker att den är snygg.

        

Rätt storlek för Mirroless och 3/4 system. Det finns gott om plats för min X100F och vad jag kallar min "mobilkamera" Sony RX100III, extrabatterier för både kameror och andra små saker. När jag tar bort partitionen kan min D700 med 50mm f1.4 också vara där - men så bara den. Min Sony a6000 med 2 objektiv kan också vara ett alternativ.

Hälsningar från Erik.
© emfoto43/Roskilde.

Inlagt 2018-04-12 20:50 | Läst 3055 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Gediget arbete som Povel sa. Mycket snygg väska.
Sten
Svar från Erik Madsen 2018-04-12 21:10
Takker Sten.
//Erik//
Hej, en fin liten väska, Billingham är härlig kvalitet, jag har den lite större modellen, Hadley small, också svart!
Må bedst, LO
Svar från Erik Madsen 2018-04-12 21:12
Jeg så også på den model, men valgte den her. Da jeg jo har andre og større bags, som mere bliver brugt udelukkende som opbevaring af udstyret.
Sort er godkendt.
Med venlig hilsen fra Erik.
Grattis! Jag har tre Billingham och älskar dem! Problemet är att när du köpt en så vill du ha fler! Bra val av färg. Du kommer att vara mycket nöjd!
Mvh
Frdrik
Svar från Erik Madsen 2018-04-12 21:20
Tack - ja, jag har också fruktad det problemet :-) Det finns några fler modeller som drar, men då måste jag sålja ett par Lowepro väskor först. Svart är uppenbarligen bra.
Med vänliga hälsningar från Erik / DK.
Ja, det är en drömväska. Själv har jag en kinesisk kopia. Grattis!
Svar från Erik Madsen 2018-04-12 21:27
Du har rätt i att det var en dröm väska. Och du var också rätt i den tidigare bloggen att det var i samband med min kommande födelsedag.
Tack Stefan.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Snygg väska. Skulle tro att man har kommit upp i lika många fotoväskor som frun i handväskor. Jag har fastnat för thinktank och har just nu 5 st
Svar från Erik Madsen 2018-04-12 21:36
Tak Peter. Her i huset har vi haft den "diskusion". Da jeg fandt ud af, at min frue havde tasker inden i andre tasker forstummede den diskusion. Vi havde lige mange :-)
Jeg har søgt og ledt og har også set på ThinkTank - Domke - Ona - Peak Design o.s.v. Nu blev det Billingham og de var utrolige og meget professionelle at handle med.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Väldigt snygg må jag säga, en pryl jag väl skulle kunna tänka mig, grattis!/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2018-04-12 21:44
Tack för det Björn. Det finns som LO också skriver en något större modell: Hadley Small, som jag också övervägde. Men den här kan Jag hantera när jag går med mina 2 kryckor. Jag köpte min direkt från Billingham i England och de var mycket lätta och professionella att handla med.
Hälsningar. Erik.
Den där var riktigt snygg! Kul att läsa kommentarerna från alla manliga fotografer som uttalar sej om en väska, en fotoväska i och för sej, men ändå inte helt vanligt :-)
Hälsningar Lena
Svar från Erik Madsen 2018-04-12 22:36
Ja mange kan se at den er snygg og har kvalitet - både male and female. Men du har ret, der er noget dragende over tasker - også både hos mænd og kvinder. Sjovt er det da :-) :-)
Mange venlige hilsener fra Erik.
Frekeman 2018-04-12 23:49
Lena, efter jag hade köpte min första Billingham-väska så gick det upp för mig varför det kan vara intressant för kvinnor att köpa på sig mer än en handväska! Det blev två Billingham till (en likadan som Eriks – men khakifärgad – fick jag på köpet vid ett kameraköp) men nu känns det som det är nog. Tror jag!
Anders F. Eriksson 2018-04-13 00:21
Du skulle bara veta, Lena! Det är många av oss karlar som är fullständigt galna i kameraväskor (inte då minst jag) :)
Ah - så fint! Kvalitet rakt igenom. Grattis och lyckligt bruk av väskan!
//GöranR
Svar från Erik Madsen 2018-04-12 22:38
Tak Göran - jeg glæder mig til at komme ud og bruge den i virkeligheden.
Mvh. Erik.
Najs födelsedagspresent..och det där med olika väskor oss män emellan...det är en stor grej faktiskt....och på tal om frun..min lilla Nikonväska har regeringen norpat som handväska ;)
Mv/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2018-04-13 17:09
Hej Gunte.
Ja, det är ett mycket viktigt och allvarligt ämne :-) :-)
Jag hoppas att "regeringen" (fruen) uppskattar en sådan klenodie.
Med vänliga hälsningar från Erik.
Jättesnygg väska Erik och själv har jag aldrig just provat de modellerna så kanske det då blir en till nästa födelsedag!
Svar från Erik Madsen 2018-04-13 17:14
Det kan bara rekommenderas och det är en bra idé att få den förärad :-).
Kvalitet kostar naturligtvis - du vet.
Med vänliga hälsningar, från Erik.
Det är sällan andras köp väcker intresse hos mig. Men det här var ett undantag. Så nu har jag kikat på Youtube och surfat omkring och läst på. Det finns ju i och för sig en Billingham 72 också som kan vara ett alternativ, särskilt för oss x100 folk. Men din nya väska är frestande skön och praktisk och andas kvalité. Och nu har ju inte jag någon riktig fotoväska. Så får se, jag kanske också slår till!? Och i så fall får jag tacka för tips!😀
Svar från Erik Madsen 2018-04-13 17:30
Hej Ragnar. Det var bra att du kan få lite inspiration från en prylar blogg :-) Jag var på väg att köpa 72eren. Eftersom jag har en Lowepro av den storleken och skulle vilja ha lite mer med, valde jag denna. LO har den lite större modellen Hadley Small, som är en väldigt trevlig väska, men jag har en fransk Paul Marius som jag använder för min Sony a6000 och dess tillhörande linser. Så nu skal jag inte ha fler väskor - tills nästa gång :-) :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik / DK.
Helt klart har du för många kameror, hihi! Lika många som jag faktiskt, å jag har definitivt två för mycket, men det är jobbigt att sälja också. Använder du inte din skinnväska längre, en sån som jag också beställde, den har jag till min PenF med två objektiv. Ha en fin helg! LO
Svar från Erik Madsen 2018-04-13 17:39
Hej LO.
Tja, det är förmodligen någon som tycker att jag har för många kameror. Men jag använder dem faktiskt för olika saker. De ligger inte och samlar damm. Jo, jag använder min "Paul Marius" för min Sony-utrustning, det är allt i. Den du köpte menade jag var en lite mindre modell. Nu kan jag välja de saker som jag vill ta med när jag kör lätt och det kan vara i min Billingham.
Ha en bra helg du med.
//Erik/PS: Se evt. mit svar til Ragnar.