Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Roskilde-bloggen # 2780: Status.

Roskilde, den 31. oktober 2023.

https://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/roskilde-bloggen-2775-bells-parese.htm#comments

Fujifilm X100F og Fujis "Provia standard "färgprofil - även vid Fuji kallad "filmsimulering" :-)  f/5.6 - 1/60 sek. - ISO 6400.

I vardagen glömmer jag nästan bort att jag har sneda mungipor. När jag ska äta och framförallt dricka går det upp för mig att något är fel :-) Jag vände mig dock snabbt vid situationen. Sugröret är helt oumbärlig. Att äta "snyggt" med kniv och gaffel är en ganska utmaning. Här måste jag ta - inte skeden i andra handen - utan gaffeln :-)

Min fru och läkaren sa igår att de kan se en liten förbättring i ansiktet. Nu väntar jag på besöket hos öronläkaren den 21 november.

Mvh. Erik.

Inlagt 2023-10-31 18:00 | Läst 695 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Det låter otroligt jobbigt! Hoppas att förändringen fortsätter till det bättre.

Tyvärr är det ju så i vår ålder, att obehagligheter som man kan drabbas av utgör en lista som är lång som syndabekännelsen.
Svar från Erik Madsen 2023-10-31 20:11
Hej Peter H. - tack för dina kommentarer och omtanke.
Du har helt rätt, men jag tycker att jag har haft tillräckligt med utmaningar under hela mitt liv. Redan från när jag var 5-6 år. Jag har varit i bilbranschen i ca. 40 år. Då, på 60-talet, använde man en benämning på en begagnad bil som precis fått en exteriör försköning - begreppet lät inte särskilt bra "et sminket lig ":-) Visuellt snyggt och i ordning på utsidan, men många gånger med dolda fel och defekter:- ) Om några av de nya bilarna med fel kallades för "måndagsbil"
Jag skulle vilja tro att det senare kan passa om mig :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Du tar det som en man, så mkt är säkert! Det låter jobbigt och jag håller tummarna för att det ska gå fort över. Många hälsningar/ Björn
Svar från Erik Madsen 2023-11-03 13:40
Hej Björn - tak for dine kommentarer og omsorg.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Hej Erik! Jag hoppas verkligen det blir bättre snart och det var ju en positiv signal både från din fru och läkaren. Ostsmörgåsen ser god ut!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Svar från Erik Madsen 2023-11-03 13:44
Hej Bjarne - tack för dina kommentarer och omtanke.
Jag har ätit svensk WASA knäckebröd med dansk "Klovborg" ost i många år. Under den här tiden måste jag bryta knäckebrödet i små bitar, men det funkar också.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Hej Erik, bra det går framåt och hoppfullt du fått en tid hos läkaren.
Svar från Erik Madsen 2023-11-03 13:45
Hej Stefan - tak for dine kommetarer og omsorg.
Mvh. Erik.
Hoppas såklart på snar förbättring..
HaD/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2023-11-03 13:46
Hej Gunte - tak for din omsorg.
Mvh. Erik.