Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

Brädad av en ishockeymatch...

Jag hade tänkt mig ett rofyllt samtal på tu man hand med min kära mormor. Men inte då! Hon ville se på ishockeymatchen mellan Sverige och Tyskland...så på med tvn. Det kändes lite snopet...här kommer jag och hälsar på...

Jag vet ju att mormor alltid har gillat idrott och sällan missat några spännande OS-sändningar...förr i tiden i alla fall. Men nu, när jag kommer på besök och allt...och ishockey...Det är väl inte något för en 98-åring!

"Men kära mormor" tänkte jag lite småsurt..."det är ju inte ens direktsändning...och jag vet minsann resultatet..."

Men det konstiga var att i samma ögonblick som jag slog på tvn och fighten började och mormors ögon lyste upp som solen i Karlstad...så glömde jag resultatet, och så satt vi och hejade och skrattade och tjoade tillsammans...

 

 

 

 

Det hela blev ju hur trevligt som helst...och resultatet också, kan man tänka sig, 2-0 till Sverige!

 När curlingen tog över drack vi kaffe tillsammans och fick en liten pratstund i alla fall...sedan var det dags för mig att åka hem.

 

 

Hälsningar Lena.

Inlagt 2010-02-18 19:52 | Läst 3316 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Blir orolig när en 98-åring bryter benet, men nu är jag inte orolig längre.
Mitt i livet, brukar man kalla det.
/nic
Svar från Lena Eriksson 2010-02-18 21:33
Ont har hon...men hon är en riktig fighter...och levnadskonstnär! Min kära mormor...
Tack för kommentaren! / L