Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

EN CIGG OCH LITE SURF

...och bra shoppingväder, vad mer kan man begära? Tjaa...att tunnelbanan går som den ska förstås.

.

Gamla stan 30/6

.

Själv har jag precis inlett min semester och landat i Fruängen. Här tänker jag stanna åtminstone en vecka och förutom att bara ha det ledigt och härligt tillsammans med Thomas så har jag tänkt mig att utforska vår vackra huvudstad lite mer. En ny slinga varje dag.

Jag började faktiskt igår, med en bit av Kungsholmen och idag har jag åkt på guidad tur i T-banan för att få veta lite mer om konsten som finns där. Jag återkommer om det så småningom. Jag tycker att det är väldigt roligt och inspirerande att upptäcka en ny stad, och Stockholm är verkligen mycket, mycket, mycket... :)

På återseende!

.

Inlagt 2015-06-30 20:12 | Läst 2784 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det var ett knepigt perspektiv du fått till!
Svar från Lena Eriksson 2015-07-01 17:19
Hmmm...jag bara vände mig om när jag stod och väntade på tåget till Fruängen....men jag knep i alla fall en bild... :)

TACK J-O!
Hej! Håller med Jan-Olof.. Lyckades inte se var bilden var tagen, inte förrän jag läste var det var så kände jag igen det hela, tror byggbodarna störde.. Skön bild annars! :-)
Hälsn!
Svar från Lena Eriksson 2015-07-01 17:22
Det blev en oväntad bild, fångad sekunderna innan tåget mot Fruängen rullade in. Det var duvorna jag såg först och sedan fick jag syn på den rökande tjejen...en given bild tyckte jag, jag gillade hennes silhuett.

TACK för påhälsningen!
Vilken fräsig gatubild du tagit här. Tunnelbanehållplatsen i Gamla stan .....Jag skulle inte vågat stå under alla dessa fåglar för fågelskit brukar sitta i på kläderna...
Önskar dig många fina dagar där uppe...jag skulle vilja vara där får se hur det blir med det.
Ha det gott
Gun-Inger
Svar från Lena Eriksson 2015-07-01 17:25
Å jag har det just nu UNDERBART!!! Jag är bara lös och ledig, foten känns ganska ok och jag tycker det är jättekul att fotografera igen. Och vädret känns foto-fint...än så länge. Jag gillar när det är varmt men inte strålande sol, då kan man gå omkring lite längre sträckor utan att svettas.

Hoppas du också har det gott, var du än är.
TACKAR!
Fin profilbild! / Björn T
Svar från Lena Eriksson 2015-07-01 17:29
Kul du gillar! Tyckte bilden var en bra uppstart till mitt sommarbloggande... :)

TACKAR!
Stockholm är mycket. Jag har tappat räkningen för länge sedan hur många gånger jag har varit där. Men jag har verkligen fortfarande mycket att upptäcka. Vem vet, kanske blir det en sväng upp dit i sommar igen:)? Bra bild tycker jag.
Svar från Lena Eriksson 2015-07-01 17:34
Det finns mycket överallt i världen.... :) Men jag är imponerad av Stockholm, allt vatten, alla broar, fina naturskyddsområden och snygg ny arkitektur... KUL tycker jag!

Glad blir jag att du gillar bilden. (Tänk att de där oväntade snapshotsen oftast blir överraskande bra...de där bilderna man inte hinner tänka något inför, utan bara tar...)

TACK!!!!