Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

För lite rock´n roll!

God morgon, det är måndag...och den kom fort som vanligt...ack jaa...

Hur har helgen varit då? Min har varit så där...jag börjar tycka att det är för lite rock´n roll  nu för tiden i mitt liv...för lite rock´n roll och för mycket disktrasa, räkningar och köttfärssås...om ni förstår vad jag menar?

Yngsta sonen är skoltrött och vill inte...inte roligt... frysen har gått sönder, likaså äldsta sonens hårddisk...ja, på datorn då menar jag...som tur är har han både en bärbar och en stationär, annars skulle han förmodligen inte överlevt  helgen...Själv har jag städat köket och handlat och ...just det, lagat  en stor kastrull med köttfärssås...räcker tre dagar...och det lär vi väl få äta i tre dagar också, eftersom frysen är sönder...

Dessutom har jag tvättat fem maskiner tvätt, tömt en frys, (som turligt nog var ganska tom efter julen) läst ut en bok, skrivit blogg och gått promenad ( i iskall vind, utan att träffa en kotte!!!)...

Ni hör ju själva, för lite rock´n roll...

Men, det är väl bara att försöka ändra på det...får väl bjuda in till ett liten fest nu när lägenheten ser skaplig ut...och förresten, om någon vecka åker jag till min dotter i Örebro, då blir det att äta gott och fnissa...det ska bli härligt... Då skall jag ta med kameran! Till tågen skall jag ta med en bra bok, och öronen skall jag proppa full med gamla godingar; U2... Chili Peppers...Robert Plant...Sista biten då jag åker x2000 ska jag gå till restaurangvagnen och dricka lite vin...och vem vet, kanske träffar man någon fotofantast som man kan prata gluggar och photoshop med, för en liten stund...

 

 

Min dotter Emelie och Lukas på besök hemma hos mig i höstas. Båda två är riktiga sötnosar...

 

Men nu är det alltså måndag...och nu väntar fem dagar jobb...upp i ottan och hem klockan fem...men vad är väl det, när man har något roligt att se fram till...Fem dagar jobb, a piece of cake...och sedan får det allt  bli...just precis, rock´n roll...lite i alla fall...Håll tummarna för det!

 

 

Hälsningar Lena.

 

 

Inlagt 2010-01-18 05:40 | Läst 2971 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Låter ju helt klart som en aktiv helg, i olika former.... :-) Och, en god köttfärssås är inte att förakta... ;-) Är det för lite rock'n roll så prova att gå med i Spotify... Super bra för att råda bot på "Rock'n roll brist"...

Ha en bra vecka!! /Peter
Svar från Lena Eriksson 2010-01-18 18:35
Aktiv helg...jag vet inte ja, en tråkig helg, med massa städning å så...
Jag vill ha ombyte, rolig fest, guldkant, överaskningar, blombuketter, resa jorden runt, vinna 80 miljoner på Lotto...jaa, mera rock´n roll helt enkelt...
(Kanske 50-årskris!)
Fast Spotify är bra! / Lena
Håller med Peter. Spotify är det bästa sedan..sedan....ja, länge i alla fall.
Eftersom vi i Åmål under helgen haft "utegångsförbud" - vår Bluesterminal har brunnit ner och med den en massa, massa plastbåtar som förvarades på samma ställe.
Då fick man ta till lite Rock´n´roll och beslutade mig för John Mayer - vilket ös!

Så när det är för mycket nudlar i livet får man försöka fylla det med annat! :-)

Ha en skön helg hos dottern!

/maria
Svar från Lena Eriksson 2010-01-18 18:40
Precis, när det är för mycket nudlar så får man försöka fylla tillvaron med annat...John Mayer låter inte dumt...tack för tipset, skall dricka ett glas vin (en vanlig måndag!!!) och sätta på lite ös, här hemma...Rock´n roll! / Lena