Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

I solens sken


 
Om bilden: Ett verkligt snapshot, så inställningarna var inte riktigt optimala. Men som jag tidigare berättat så är jag förtjust i den hårda råa känslan som betong ger - och räta linjer är också min grej. Så jag gillar bilden. Dessutom tycker jag det är kul och utmanande med solsken och skarpa skuggor.

För övrigt är det ju förstås väldans härligt med vårvärmen och att äntligen komma över halltröskeln med kameran igen. 
(Om nu bara läget runt omkring oss i världen kunde lugna ned sig lite…)
 


 

Inlagt 2022-03-16 06:05 | Läst 1479 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fin bild i sann minimalistisk anda!

//Stephen
Svar från Lena Eriksson 2022-03-17 13:34
Kul du gillar! TACK för kommentaren!
Hej. En bra bild - men själv hade jag gjort den svartvit - den är så grafiskt stringent. Hälsar NL
Svar från Lena Eriksson 2022-03-17 13:37
Jag tänkte samma som du och gjorde två svartvita versioner, men gillade den här bäst trots allt.
TACK för kommentaren!
En bild helt i din stil. Jag såg NLs kommentar och jag tänkte faktiskt inte på att den var i färg.
Hälsningar Lena
Svar från Lena Eriksson 2022-03-17 13:42
Jag tyckte att det blev ganska bra med den svaga färgen…det var precis så här det såg ut. Och visst är det en bild precis i min stil…och man kan ju nästan undra vad jag är för människa som vurmar mer för den här typen av bilder, än vacker grönska. Jag undrar lite själv ibland =)
TACK Lena!
Osannolikt stor skugga i bild med linjer och föralldel betong!

Själv är jag helt nertagen av det runt omkring oss i världen, men som väl är pockar vardagen på så man slipper tänka på det precis hela tiden.
Svar från Lena Eriksson 2022-03-17 13:53
Det är svårt att inte bli allt för påverkad av omvärldsläget, jag håller med. Men just därför behövde jag sätta igång med fotograferingen igen - jag har ju pluggat varenda ledig sekund den här vintern, och när man sitter vid en dator och online, strömmar nyheterna in konstant.
När jag går mina fotopromenader kan jag faktiskt glömma både tid och rum…om det inte är svinkallt å så…
TACKAR för påhälsningen!
Riktigt läcker bild..bra sett av dig..
HaD/Gunte..
Svar från Lena Eriksson 2022-03-19 00:00
Kul du gillar, TACKAR!