Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

MAN KAN UNDRA SA FLUNDRA...

i år igen; varför i all sin dar måste Gnestaplanket och fotofestivalen i Säter, två ganska stora och unika foto-arrangemang ligga på precis samma dag/helg??? 

Synd tycker jag...tror att det är många som skulle vilja besöka båda evenemangen.

.

.

Och till denna min undran, en gammal framrotad halvdan Planketbild från -12...

.

.

.

...och så en bild (ytterligare av sorten hellre än bra )

men som blivit en kul grej för mig:

hissfoto... :)

.

Inlagt 2015-07-20 21:49 | Läst 3365 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Aha Lena är det det ni gör i hissen helt ofarligt med andra ord hi hi.
Käck bild i vart fall -----------visst det är väl ofta så att mycket är på samma gång.
Kan hända här på kulturhuset ofta för de olika föreningarna kommunicerar inte med varandra.
Hoppas du kommer med på något kan tänka du är sugen på det.
Ha det gott båda
Gun-Inger
Svar från Lena Eriksson 2015-07-21 19:33
Det är kul att få med oss på samma bild någon gång och då är hissar bra; finns ofta stor spegel och vi hamnar nära varann...utan flyktväg!!! :)

Förmodligen blir det nog Gnestaplanket...vi får se. Men isf blir det nog Säterdalen nästa år. Fast jag hoppas på att de kan samarbeta och tänka om lite...synd med två trevliga, bra, spännande foto-evenemang på samma helg.

TACK, ha det gott!
Jag håller med :-)
För egen del åker jag till Säter och visar bilder.
Det var väldigt trevligt där sist och de utökar aktivitererna i år.
Många intressanta föreläsare
Hälsa Thomas
Svar från Lena Eriksson 2015-07-21 19:10
Säter lockar...men Gnesta har ju blivit en tradition...suck :)

TACK, må gott!
Det är ju tråkigt på sitt vis att vi har samma helg. tanken vi har att nästa år är att vidga oss mer mot gatufoto och finns redan kontakt med föreläsare inom det. för vår del så handlar det om att söka nya marker och inte fastna i ett fack. vi vill naturligtvis inte trampa Bengt på några tår . sen är säterdalen uppbokad stora delen av sommaren och denna helg har blivit vår helg.
peter
Svar från Lena Eriksson 2015-07-21 19:22
Jag skulle i alla fall önska att någon av er kunde tidigarelägga eller flytta fram en helg...i synnerhet då till nästa år om ni också får med lite mer gatufoto. Som det är nu ligger ju tonvikten på era utställningar lite grann mot olika håll i alla fall, vad jag kan förstå. Gnesta har jag besökt de senaste fyra åren...men är väldigt nyfiken på ert evenemang...också!!!! och ännu mer om ni också får med lite mer gf....

Det som är lite trist också tycker jag är att båda ställen blir mötesplatser för Fotosidemedlemmar...hade ju varit trevligt att få mötas vid TVÅ tillfällen, och dessutom kunnat ta del av DUBBELT så mycket foto...

Jobba lite på det tycker jag...du och Bengan!!!!!

TACK Peter för svar, och LYCKA TILL om vi inte ses det här året heller...
För mej är Säter givet. Det evenemanget växer varje år och blir bara bättre och bättre.
Hälsningar Lena
Svar från Lena Eriksson 2015-07-21 19:26
Det låter jättespännande....- men Gnesta är också trivsamt.
Och betydligt närmre Sthlm...och Norrköping.

Suck... :)

Ha det gott i Säter...och TACK!
Tänker och har tänkt detsamma många gånger.Men det blir nog Säterdalen också för mig./ Björn T
Svar från Lena Eriksson 2015-07-21 19:28
Jag hoppas och HÅLLER TUMMARNA att arrangörerna kan samarbeta lite till nästa år!!!! För jag skulle vilja uppleva båda....

Ha det gott i Säterdalen! TACK!
'Undra sa Flundra om Gädda är fisk', fick jag lära mig när jag var liten. Du har helt klart väldigt svårt att låta bli avtryckaren:) Men å andra sidan, om man nu har en så varför inte använda den :)?
Svar från Lena Eriksson 2015-07-21 19:07
"Undra sa flundra..." så ska det givetvis vara...det ska rimma. Ändrar genast i min rubrik...- tack för det!
Svårt att låta bli avtryckaren? Kanske det...men jag tycker att det är trevligt att få med Thomas och mig på samma bild...oftast är det ju jag som fångar honom och tvärtom...men när vi råkar hamna framför en spegel, ja då har jag chansen...och jag tänker att i framtiden kan vi sitta i varsin gungstol och le åt mina hissbilder....

TACK, må gott!