Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

Med 50 mm över axeln...

kom jag iväg trots halvdant väder. Jag styrde stegen ned till den gamla rostiga tuben nere vid vattenfallet (som så många gånger förr). Idag hade jag tänkt fota detaljbilder för en poster, därför hade jag satt på normalobjektivet. Och det passade ändå utmärkt, med sin sin stora bländare en dag som idag. 

Där vid vattnet var det kallt och rått och jag frös. Men jag hade ändå svårt att slita mej, för där fanns gott om motiv. 

I vattnet hade en dam fastnat. (Stackars henne!) Och jag undrar verkligen över de fint uppställda bootsen längst inne i tuben...

 

 

 

Inlagt 2021-01-03 16:24 | Läst 1192 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Lena E.
Det er 3 motiver lige efter mit hoved - gillas mycket.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Lena Eriksson 2021-01-03 23:48
Roligt att du gillar mina bilder med något kalla toner...- men det var så kallt vid fototillfället så jag ville ha dem så.
TACKAR!
Du har ett fint område att fotografera i.
Sista bilden är toppen.
Mvh Bengt
Svar från Lena Eriksson 2021-01-03 23:50
Det var spännande att gå med normalobjektivet, man ser andra saker sådär i miljöer där man vanligtvis vill fota med vidvinkel.
Det var rätt fina kängor tycker jag... =)
TACKAR!
Häftig serie! Gillar särskilt de två sista, detaljbilderna, alldeles särskilt mellanbilden med affischen! Hälsningar/ Björn
Svar från Lena Eriksson 2021-01-04 00:00
Den första bilden fick komma med på grund av mannen som jag råkade fånga längst bort i bakgrunden...det var det enda liv jag såg där på någon timme =) Tyvärr är det ju avstängt vid tuben och riktigt ogästvänligt där fn - inget för turister precis!
Mittenbilden gillar jag också, lite drömsk i färgställningen.
TACKAR!
Skumt med dojjerna men bra fångat kallt järnskrot..
Mvh/Gunte..