Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

OCH DET SPEJADES NED MOT RÖK OCH BUBBLOR

Inlagt 2016-08-01 14:48 | Läst 1920 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jag har aldrig varit på Island, tror att det skulle vara en fantastisk resa att få göra! Bilderna funkar fint i svartvitt och man får en glimt av hur annorlunda landskapet är där.
Sjiukhussäng låter inte något vidare, krya på dej!!
Hälsn Anne-Sophie
Svar från Lena Eriksson 2016-08-01 19:13
Island är det häftigaste och det vackraste jag upplevt hittintills...får se om jag kan få till mina bloggar och bildmappar så småningom och kunna ge lite mer glimtar.
Och fy för sjuksäng...fast jag har det egentligen ganska bra....!!!!
TACK för kommentaren!
Gillar den andra bilden som visar människans litenhet i det storslagna landskapet. Hur är det med dig Lena? Jag hoppas du inte drabbats av något allvarligt.
Svar från Lena Eriksson 2016-08-01 19:04
Hej Torbjörn! Jag har inte drabbats av något allvarligt men ganska jobbigt i alla fall. Drabbades av något virus på balansnerven och efter ett par dygn i en cyklon har jag nu en bit kvar till att kunna gå ordentligt och kunna balansera/koncentrera mig så jag ligger fn på US i Linköping. Det gäller att lära hjärnan på nytt.
Har idag klarat gå utan stöd en kort bit o h klarar också läsa o skriva men kan inte se på sådant som rör sig. Men bara att ta nya tag, får mycket bra hjälp av sjukgymnaster.
TACK Torbjörn.
Hej Lena.
Virus på balancenerven - bliver det ikke behandlet med penicillin eller noget lignende? Håber at du snart er hjemme igen.
Gillar det første billede.
Mange venlige hilsener og god bedring fra Erik.
Svar från Lena Eriksson 2016-08-01 19:09
Hej!
Jag får kortison i höga doser och mycket träning. Hoppas få komma till Norrköping imorgon. Tyvärr försvann den första bilden ut i cyberrymden någonstans...suck. Men du har ju sett den i alla fall! 😊
TACK Erik för dina rader och hälsningar! Må gott själv!
Jaha och när jag skulle lägga in platsen försvann mer än halva inlägget .... Tar nog bort det och börjar om
Fotosidan och min mobil tycks inte vara goa vänner just nu. När jag skulle lägga till platsen i mitt första riktiga inlägg försvann hela texten och en bild och jag får det inte att funka igen...så nu grrrrr ger jag upp!
Återkommer med bättre blogginlägg när jag kommit hem.
Krya på dig Lena
Fin bild från Island
Svar från Lena Eriksson 2016-08-01 21:46
Kul du gillar bilden och TACK!
Tror att jag också skulle gilla Island! Dina bilder hittills visar att det är vackert där! Har en kvinnlig bekant som var där redan i april och hon tyckte det var magiskt fint där!
Hälsn!
Väldigt vackra gråtoner i den här bilden. Spännande med människor och tillverkade föremål som kontrast till den intressanta naturformationen.
Hälsningar, Bjarne