Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

SKYNDA!

Fruängen T-banestation 30/3-16

och ännu ett snapshot i flygande fläng

Jag skulle nämligen med det väntande tåget uppe på perrongen.

Men jag gillar den här typen av bilder, allra, allra mest, tror jag.

För de är aldrig förutsägbara. De blir vad de blir!

.

Inlagt 2016-03-31 00:21 | Läst 2371 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fin bild som passar bra i svartvitt! Känner t.o.m. igen personerna.. har kört dom i 'min' buss ett antal gånger.. Under eftermiddagen idag står jag några gånger med buss 704 till vänster om stolpen och refugen där, i bild.. :-)
Hälsn!
Svar från Lena Eriksson 2016-03-31 21:20
Roligt att jag fångat personer du känner igen! Stockholm bjuder på så mycket men du och jag tycks röra oss emellanåt på samma platser... =)
Kör du SL-buss???

TACK för titten!
ehrsa 2016-03-31 22:25
He he, ja Fruängen passerar jag allt som oftast.. Kör alla linjer du ser passera där.. och i Huddinge, och de flesta i Farsta, södra förorterna (de närmsta) helt enkelt, och ja det är 'SL-bussar' även om det är företaget Keolis jag jobbar åt. Mitt 'garage' ligger vid Gubbängens IP, ett ganska nytt garage med bara 'miljöbussar', de flesta biogasdrivna.
Hälsn!
Kul bild, lite som att gå på bio, var min första tanke. Sedan läste jag vad Jan skrivit och kul att han kände igen personerna.
Svar från Lena Eriksson 2016-03-31 21:25
Det är mosaik-konst i bakgrunden av Fredrik Landergren, figurerna som tittar ned. Och visst var det kul att jag lyckats fånga personer som Jan känner till, i den stora staden Stockholm!!!
TACK för titten Margareta!
Bevakad av jättarna tanker jag när jag ser din bild. Kul
Svar från Lena Eriksson 2016-03-31 21:25
man kan faktiskt få känslan av att vara lite bevakad när man går förbi. Ett ställe jag passerar ofta på min väg till och från T-banan, då Thomas bor alldeles i närheten av den här stationen.

TACK för titten!