Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

VÅRVINDAR FRISKA

leka och viska...

och på målsnöret igen

Det är nog bara att konstatera att jag inte riktigt hinner med Blogg100

så med det här inlägget tackar jag för den här gången

I år blev det för omöjligt med varjedag-bloggande

samtidigt som jag både jobbar och studerar...

På återseende så småningom!

.

Inlagt 2016-04-30 23:56 | Läst 5000 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej! Förstår dig verkligen att du inte fortsätter 'blogg 100'! Jag tror man dödar 'lusten' när man måste göra nått nästan med 'tvång' hela tiden.. LUSTEN att fota är nog det viktigaste att ha kvar, annars tröttnar man/jag.. Man måste hinna få längtan till att fota, för att det ska bli riktigt bra tror jag.. Att vara pressad ger ingen energi/lust till något.. Detta tror jag.. :-) Din bild ovan är i alla fall fin och passar synnerligen fint i svartvitt!
Hälsn!
Svar från Lena Eriksson 2016-05-01 22:21
Hej lusten är det inget fel på...men tiden och orken fattas. Vi får se hur det går med mitt beslut...stoppade in ett inlägg iaf idag... =)
TACK för besöket!
Som vanligt från dig en fin svartvit bild! Njuter av att kika på dina bilder och det gör jag när dom kommer alldeles oavsett när och med vilken regelbundenhet dom kommer!/ Björn T
Svar från Lena Eriksson 2016-05-01 22:22
Dina ord värmer!!!
TACK Björn!
Du häll ut länge med bloggandet trots "dubbla" jobb. Det spelar ingen roll om det kommer ett om dagen, det viktigaste är ju att man gillar det man gör.
Hälsningar Lena
Svar från Lena Eriksson 2016-05-01 22:25
Jag gillar allt runt foto...leta upp nya marker, knäppa, redigera och blogga...men det är tiden och till stor del orken som fattas, eller snarare att jag måste lägga energin och tid på annat.
Får se hur det blir, tar en dag i taget...la in ett inlägg idag i allafall...och skjuter upp beslutet.
TACK Lena!
Lika snygg bild som vanligt. Synd att du inte kan fortsätta men jag förstår dig skulle aldrig orkat både studier och jobb. Jag ser fram emot dina framtida blogginlägg oavsett när. På återseende.
Svar från Lena Eriksson 2016-05-01 22:27
Jag slängde ialla fall ut ett inlägg idag...för att skjuta upp beslutet en dag ytterligare....jag får se hur det går....
TACK för dina varma ord!
Hej Lena! Jag förstår dig helt och fullt! Jag har själv haft svårigheter att hinna med det jag skule vilja med min blogg. Ofta blir det sena inlägg och mer en plåga än njutning. Jag fortsätter följa dig och dina inlägg. Tycker verkligen dina svartvita bilder är fina! :-)
Hälsningar
Anne
Svar från Lena Eriksson 2016-05-01 22:56
Jag sköt upp avhoppet tills imorgon... =)
Kul att du gillar mina svartvita bilder...för ett par år sedan var svartvitt otänkbart för mig. Kul att man ändrar sitt bildseende...
TACK för titten!
Väldigt grafisk och läcker bild! Jag riktigt känner vinden som blåser.
Hälsningar, Bjarne
Svar från Lena Eriksson 2016-05-11 22:02
TACKAR! =)