Lagom luddiga tankar om fotografi och bilder av omvärlden med Färingsö som utgångspunkt

Ett steg framåt

Sådär ja! Portfolion på plats och de första bilderna uppladdade. Snart har mitt första år här på FS passerat och ytterligare ett steg på den oändliga resan som amatörfotograf är taget. Tusentals bilder har det blivit. Några tiotal av alla dessa håller måttet och dom är det kul att kunna visa upp i ordnad form.

Fotografi är fantastiskt  - det finns oändligt mycket att lära sig och jag har just bara börjat. Det handlar för mig om att ha kul, få avkoppling från vardagens tankar och bekymmer och att utvecklas inom nya områden. Under det senaste året har det hänt massor med mina bilder, när jag nu ser tillbaka på bildskörden. Mycket tack vare konstruktiv feedback och all inspiration som finns att hämta här på FS i form av bilder och bloggar från duktiga fotografer.

Nu är det dags att ta nästa steg framåt! 

Inlagt 2012-06-30 23:46 | Läst 3532 ggr. | Permalink
Håller med dig! Man utvecklas mycket genom att se andras bilder och förmedla sina egna. Ha det bra/ Danne
Svar från Thomas Johansson 2012-07-01 22:54
Hej Danne. absolut och bloggen är ytterligare en drivkraft att hålla igång fotograferandet. Tack för kommentaren! Mvh Thomas
Kan inget annat än att hålla med, det är fint med foto sidan att man möter andra med samma intresse och lär av varandra. Där var en riktig bra bild som passar utmärkt i s/v. Schack mönster fungerar alltid i s/v och kul med kreativ där.
Svar från Thomas Johansson 2012-07-01 22:56
Ja FS är kul med en stor bredd av människor som har olika erfarenheter och synsätt. Märks inte minst i bloggfloden som jag tycker är väldigt givande. Mvh Thomas