Lagom luddiga tankar om fotografi och bilder av omvärlden med Färingsö som utgångspunkt

Guy - Erik Lundback på galleri Rica

Fotograf Erik Lundback ställer ut sina välgjorda och lite annorlunda manliga nakenporträtt på galleri Rica. Tittade förbi galleriet på Linnégatan 41 i Stockholm och fick en intressant pratstund med Erik. Utställningen har rönt stort intresse och de två vernisagedagarna var "helt galna" enligt fotografen. 

Sista dagen för utställningen är i morgon 30 september 2012.

Kolla gärna Eriks websida www.eriklundback.se

 Foto: Thomas Johansson (iPhone 4)

Inlagt 2012-09-29 19:07 | Läst 6245 ggr. | Permalink
Jag har i kväll tittat på hans hemsida. En duktig yrkesman vad jag kan förstå. Jag skulle gärna velat se denna utställning för vad jag förstår är det många vackra bilder.

Nu är det så olika hur man ser på bilder. Jag tittar ofta på linjerna samt mjukheten på bilder av nakna människor. Hur uppfattade du utställningen.

Underligt att den enbart är där en vecka. Jag skall till Stockholm nästa vecka. Får leta upp andra bra ställen att se bilder. Var på Fotografiska för tre veckor sedan och på Moderna. Har du något att föreslå mig.

Ha fin söndag
Gun-Inger
Hej Gun-Inger. Jag uppfattade precis det du nämner, mjukheten i ljussättning och retusch samt ett fint linjespel i de bilder som sticker ut lite extra i kollektionen. Det bästa exemplet på just det är nog bilden som syns bakom Erik ovan. Kul att du kommer till Stockholm. Om du har tid rekommenderar jag att du tar dig till Artipelag och tittar på Candida Höfer som går till den 20 oktober. Kolla www.artipelag.se Mvh Thomas