Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Saknad

Orkar inte skriva om så mycket just nu, mer än att jag saknar henne.

Inlagt 2015-09-09 12:40 | Läst 4133 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Du behöver inte skriva, bilden visar och väcker tårar!
/J-O
En jättefin bild som säger mer än alla ord.
/Hälsningar Göran
Fin minnesbild. Den ska du skriva ut och rama in.
Det förstår jag,
Ha det Gott/Stig
Väldigt fin bild! Och det är klart att du saknar henne och kommer att göra länge, kanske alltid. Saknaden visar ju hur mycket hon betytt för dig. Och du för henne, inte att glömma! / Björn T
Du behöver naturligtvis tid för dig själv. Det är helt naturligt, samtidigt som jag tror det är bra att så fort orken kommer tillbaka försöka återgå till vardagen. . Om hon vore med dig skulle hon vilja se dig komma igen Affe.
/ Bengt
Aj fan, är det så jävla tråkigt. Sköt om dig.
vilken vacker talande bild,sköt om dej /ronny
Förstår din saknad.... Fin bild på Sally...
Självklart tänker både Du och vi andra mer på vovven än på bilden just nu. Måste ändå säga att det är en fantastisk bild, vacker som W E Smiths Walk to Paradise Garden. Dessutom symbolisk; man riktigt hör Sally säga "hej då husse, nu måste jag gå min egen väg".

En vän är borta. Många fina minnen finns kvar. Ha det bra, Alf!
Så fin bild av Sally! Man har fäst sig vid Sally genom att läsa om henne i din blogg. Farväl Sally!
Det blir en oerhört stor sorg när en kär vän lämnar livet. Vi som följt din blogg vet vad hon betydde. Det har redan sagts flera gånger, skriver det ändå; en mycket fin och starkt talande bild på Sally.
Förstår att du saknar henne massor. Det tar ett tag men sen kanske du hittar en ny vovve kamrat, ifall du vill ha det. Denna bilden är så otroligt fin på henne och det ser ut som att hon tänker att hon haft det så bra som en hund kan ha. Visst ser det ut som att hon tackar dig?
Jag orkar knappt läsa såna här inlägg, då jag vet hur tungt det är att bli av med sina fyrbenta vänner. Bilden är jättefin, och hoppas du hittar en ny vän att dela din dagliga tillvaro med - de kan aldrig ersätta de gamla vännerna, men det lindrar.
Tack ska ni ha.
-affe
Fin och passande bild på Sally. Den uttrycker nog vad du vill förmedla utan någon mer text. Ni verkar i alla fall ha fått en fin sista tid tillsammans.
Jag instämmer med tidigare kommentarer: jag kommer att sakna att läsa om henne och era promenader i din blogg!
/Ylva