Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Beslutet behövdes inte fattas...


För att fortsätta där jag slutade för några timmar sedan... Hade alltså beslutat mig för att det skulle bli ett inköp ikväll! Kommer in på Expert och frågar efter en Nikon D90 varpå grabben i butiken säger att de tyvärr är slut. Varpå jag säger att de kan de inte vara, jag kollade lagersaldot på internet en halvtimme tidigare och då skulle det finnas på lager... (har haft koll på detta lagersaldo i flera dagar). "Ja, vi har förstås en kvar men den är trasig och ska skickas tillbaka".

JAMEN VAD I HELV%#¤%&%#*

Jaja, jag skyller mig själv för att jag inte får tummen ur och bestämmer mig i tid! Det var väl inte dags för en ny kamera ännu, dådå....

Inlagt 2010-05-26 20:05 | Läst 1417 ggr. | Permalink
Vilken osis. När man väl kommer till skott vill man ha GENAST :-)
Men men det var väl en mening med det också. Tänk om de sålt på dig den trasiga. Vilket klydd.
Kram Camilla
Svar från Ullis A 2010-05-26 20:29
Ja men så är det ju. När man väl bestämt sig vill man handla DIREKT. Men det var säkert en mening. Och faktum är ju att jag skulle kunna beställa den på internetkampanjen. Funderar i någon timme till... :)
Kram //Ulrika
Otur, attans!
Känner i hela kroppen hur det kan kännas, med besvikelsen...
Men jag tror att det kommer att komma fler erbjudanden nu till semestern, håll ögonen öppna! / Lena E
Svar från Ullis A 2010-05-26 20:31
Ja, jag blev något irriterad! Se för fasiken till att få bort den trasiga från internetsaldot!! Men jag tror också att det kommer att komma fler erbjudanden, så är det ju ofta när man handlat något, att det veckan efter kommer ett bättre erbjudande! Ett annat alternativ nu är ju att köpa den på internetkampanjen... Funderar ett litet tag till!
//Ulrika
Vet du gör nästa gång? Skriv en blogg om det en VECKA innan ditt ev köp så har vi lite mer tid att övertyga dig om att köpa. ;)

Jäkla typiskt att den skulle vara slut bara för att du bestämt dig.. :(

Magnus
Svar från Ullis A 2010-05-26 20:40
Ok, nu är det så att jag klurar på ifall jag ska beställa den på Expert på internet, de har fortfarande kampanj. Risken är att denna kampanj tar slut 00:00 inatt... Och så är det ju så att imorgon skulle Cyberphoto ha en dag med "tokpriser", tydligen har de något 15-årsjubileum. Och frågan är då om man ska ha is i magen och vänta på att de ev, har ett erbjudande på en D90.
Beställa på Expert, eller inte.... Blir gaalen!
//Ulrika
Från en skorpion till en våg...! :-)
Köööööp på "internet" - du ångrar dig annars - och du kommer att ha så kul med inköpet sedan, jag lovar!
Så funderar inte längre, utan tryck på knappen! Eller du - ge mig dina inloggningsuppgifter, så jag jag göra det åt dig....haha...

/maria
Svar från Ullis A 2010-05-26 21:26
GAaaahh det borde vara straffbart att vela på detta vis... Mm, det lutar åt en beställning. Eller inte.... Snart bestämmer jag mig!
Blev dessutom lite anti till Expert idag. Grabben i butiken kunde förstås inte lova att priset står kvar ifall de får hem kameran senare i veckan "för det bestäms inte av oss utan av Nikon". Och när jag sa att personalen i Nikons monter på fotomässan var VÄLDIGT irriterade på Expertkedjan för att de säljer Nikon D90 så billigt visste han inte riktigt vad han skulle svara! Hm!
För ett tag sedan var det nån på min msn som skrev köpköpköpköp....hrm.....och hem kom en Canonmugg :-D!
Men vad jag vill ha sagt är att det ibland behöver man en "puff" från andra - sååå kööööööp!

Håller med Magnus, du får göra inläggen i bättre tid i fortsättningen, så vi har längre tid på oss att puffa dig... :-)
/maria
Svar från Ullis A 2010-05-27 17:37
Haha, jag anar vem som skrev :))
Behövs ingen puff längre, imorse beslutade jag alldeles själv att klicka på KÖP-knappen! :))
Erinrar mig något liknande som jag upplevde på 70-talet. Fast min version har ett "lyckligt" slut. På den tiden var jag på väg att bli ett HiFi-freak men som tur var så tillfrisknade jag :). I alla fall så annonserade en firma som hette Söderbergs, låg på Sveavägen, i DN att de sålde Quad-förstärkare otroligt billigt. Till slut kunde jag inte hålla mig. Jag tog tåget från Uppsala tillsammans med min flickvän och så gick vi till affären. När vi kom fram var det kö ut på gatan. Alla skulle köpa Quad. När det blev min tur så var naturligtvis förstärkarna precis slutsålda. Jag blev jättesur och dröjde mig kvar i affären en bra stund för det fanns mycket godis att både titta och lyssna på. När jag jättebesviken går ut på trottoaren så ser jag att en stor lastbil svänger in från Sveavägen och kör bakom affären. Ögonblicket efter kommer en av killarna i butiken ut till mig och säger :
- Nu hade du en j-la tur. Vi har precis fått in en last med Quad-förstärkare från Göteborg. Ska jag göra i ordning en till dig?
Mycket lycklig går jag till tåget med en mycket tung väska men med ett mycket lätt sinne.
Svar från Ullis A 2010-05-27 17:38
Tur att du tillfrisknat ;)
MEN vilken osannolik tur, där var du verkligen på rätt plats vid rätt tillfälle även om det inte verkade så från början! :)