Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Ett år, etthundra inlägg... och så lille Carl!


Då har jag bloggat här på fs i nästan ett år, och etthundra inlägg har det härmed blivit! Och oj så snabbt tiden går... Jag minns mycket väl när jag funderade på att starta en blogg här, och mannen bara log lite... väl medveten om att jag är väldigt bra på att STARTA en massa projekt, men mindre bra på att avsluta dem! Han log ju även när jag beslutat mig för att skaffa en digitalkamera då för drygt två år sedan. Men därefter har det blivit ytterligare en, och intresset är fortfarande på topp. Liksom bloggandet som fortfarande håller i sig och är lika roligt! Vi får se hur länge till det varar, jag tänker inte forcera fram några inlägg... men rätt som det är kanske det gått ett år till! :)

Midsommaraftonen firades tillsammans med våra goda vänner som vanligt. Vi är ett kompisgäng som hållit ihop i många år, och alltid tillsammans firar midsommar, påsk, nyår och förstås några träffar däremellan. Lite kul är att vi bara fått döttrar, sex tjejer finns i gänget. Ändra fram tills nu, för nu har lille Carl kommit, och fick förstås allas uppmärksamhet!

Alla tjejer charmas såklart av en gullig 8-veckors kille! Och det är INTE mamma han sitter hos!

Carls mamma och pappa var båda 40+ när Carl var på väg, och förutom det vanliga fostervattensprovet gjordes även andra test och kontroller, för att förvissa sig om att Carl var helt frisk och fin. Och visst är han det!

Vad är det du håller på med därborta... ena kinden lite tilltryckt av kudden! Välkommen i gänget, Carl! Här finns många tjejer som kan skämma bort dig!

Inlagt 2010-06-29 10:21 | Läst 1237 ggr. | Permalink
Hans blick på sista bilden säger en hel del, förstår honom med alla dessa tjejer runt he-he. Fina bilder.
Sitter nu i Vilhelmina i Lappland i regn och mygg, men det är ljust ute-:)) 15 timmars körning känns i rumpan, de hade internetuppkoppling i stugan så då går det inte hålla sig undan-:))
Bente
Svar från Ullis A 2010-07-01 12:20
Haha, visst är det en go blick, men det är lika bra att han vänjer sig. :))
Oj har ni hunnit så långt! Trist med regnet, här är mulet för andra dagen nu. Och vilken TUR att det fanns internetuppkoppling så du inte får alltför svår abstinens ;)))
Hoppas vi får se lite fina midnattssolsbilder snart!
Kör försiktigt //Ulrika