Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Härmed begås bloggdebut!

En fotoblogg på Fotosidan, det är ju perfekt! Men hur detta kommer att arta sig, återstår att se. Röda Tråden lär inte finnas, i alla fall! Förmodligen blir det en massa nonsens, uppblandat med ett och annat guldkorn, kanske... Men att bedöma det är ju upp till eventuella läsare!

 Sådär, starten är avklarad!

 

Inlagt 2009-07-21 22:54 | Läst 1403 ggr. | Permalink
Välkommen till bloggträsket då! :)
Det kommer nog gå fint ska du se.
Lycka till!

Mvh Rickard
Svar från Ullis A 2009-07-21 23:09
Så trevligt med ett välkomnande!
Tack för det, känns tryggt! : )
Ulrika!
Välkommen! Jag tycker din start gick alldeles utmäkt! Nu är det bara att ta några bilder, skriva några rader, ta några fler bilder, skriva några fler rader, ta ännu mera bilder, skriva ännu mera o..Ja, lättare är det inte.
Väntar med spänning..
Allt Gott! Anders Mjölnare
Svar från Ullis A 2009-07-22 09:33
Tackar för det!
Det låter ju som en baggis, det ska jag nog fixa. Så länge inspirationen infinner sig... Risken är bara att inläggen här blir lika spretiga som mina bilder... : )
Allt gott tillbaks!
Ulrika! Nu har jag tittat på dina bildr en stund. Jag hoppas verkligen att din blogg blir lika "spretig" som dina bilder..Mycket spännande. Må du drabbas av ett ohejdat inspirationsflöde!
Allt Gott! Anders Mjölnare
Svar från Ullis A 2009-07-22 11:09
Haha, man kan ju alltid hoppas! Annars brukar det fungera att vänta ut en eventuell svacka... : )
Tackar så mycket igen!
Även jag säger välkommen till bloggträsket. Jag har ju två bloggar, en här på fotosidan och en på blogspot-portalen, så jag vet hur roligt det är.

Tack än en gång för kommentaren i min blogg om Fine Art Nude-experten. Jag var ju tvungen att se vem som kommenterat och då hittade jag till min stora glädje ditt ego-album. Det var verkligen fina bilder. Dom gillade jag skarpt.Att som fotograf (låt vara dålig amatörfotograf, men ändå) hantera bilder på sig själv tycker jag är svårt, mycket svårt. Och detta oavsett om det är fråga om självporträtt eller bilder tagna av någon annan. Men du gör det lysande.
Svar från Ullis A 2009-07-22 15:05
Tack så jättemycket, så roligt att höra! Sträcker stolt på mig! Tycker själv att jag ser jättestor skillnad på foton av mig själv, om någon annan fotat ser jag alltid stel och onaturlig ut, om jag sköter fotandet själv kan jag däremot slappna av lite mer... Tror inte detta är helt ovanligt!

Jo, den däringa "experten" störde även jag mig på!

Tack igen, nu återstår att se hur djupt man sjunker i detta träsk... : )
Gött!! Hm, har själv funderat på att blogga hur länge som helst nu men får väl skärpa till mig, sluta fundera o sätta igång jag med! :)

Lycka till!

Magnus
Svar från Ullis A 2009-07-22 15:06
Klart du ska, sätt igång omedelbums vetja! Väntar med spänning... : )

Tackar så mycket, det kan bli både flipp eller flopp, detta... : )
Välkommen! Då var det knepigaste (det första inlägget) avklarat, då kommer det rulla på ska du se. Är också ny här på fotosidan blogg. Ska följa din blogg framöver, Lycka till.
Svar från Ullis A 2009-07-22 17:38
Tackar, så trevligt med detta härliga välkomnande man får här på bloggen! Hoppas man får lika positiva kommentarer i fortsättningen också... : ))
Välkommen önskar jag, ett troll dig med:-)
Är inte lika aktiv bloggare nuförtiden med något inlägg kommer med jämna mellanrum även från mig. Att möta en ny syster i bloggrymden ser jag med spänning fram emot. Och det bästa med dessa bloggar är att den ofta kommer med bilder,-)

Mvh Anna
Svar från Ullis A 2009-07-22 21:34
Tackar för det Anna, så trevligt med det varma välkomnandet man fick här! : )
Hälsn. Ulrika
Välkommen, jag lovar att vara en flitig läsare av din blogg så babbla på du om allt mellan himmel och jord. Och lite bilder ska vi säkert få njuta av med. Lycka till med bloggandet och mycket nöje. Kram Camilla
Svar från Ullis A 2009-07-23 11:11
Tackar så mycket, hoppas jag inte får idétorka nu bara! Och välkommen själv! : )
Kram Ulrika