Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Med spänning öppnade jag mailet...

... och med en känsla som väl närmast kan beskrivas som skräckblandad förtjusning läste jag... "Hej Ulrika! Välkommen till Bella Pictura!"

Ojoj, så himla roligt, och hedrande inte minst! Jag som inte så sällan fortfarande tvivlar på min fotografiska förmåga, klagar över att jag inte har någon röd tråd eller särskild stil på mina bilder, vet att mitt tekniska kunnande borde vara bättre! Men uppenbarligen finns det ändå en viss känsla i mina bilder som tilltalade övriga Bella-medlemmar! Härligt, TACK snälla! Ska göra mitt allra bästa för att leva upp till förväntningarna!

Jag passar också på att önska ett riktigt

~ Gott Nytt År 2011 ~

 med många härliga fototillfällen, till alla FS-medlemmar! :))

 

Inlagt 2010-12-30 22:13 | Läst 1624 ggr. | Permalink
Stort grattis!!!
Det låter jätteskoj, så glad för din skull!
Gott Nytt År till dej också =)
Svar från Ullis A 2010-12-31 14:46
Tack tack snälla Viktoria,
Ja det känns jätteroligt och hedrande! Och spännande inte minst! :)
Stort grattis Ulrika! Fortsätt att vara dig själv och utveckla din fotografering, så kommer det att gå som en dans!

Gott slut!
Svar från Ullis A 2010-12-31 14:48
Tusen tack Rei,
Ja det där att fortsätta vara sig själv har jag tänkt på. Bara som nu när man ska välja ut bilder till sin presentation, det gäller verkligen att ta på skygglapparna och välja ut bilder som JAG gillar och står för, och inte i första hand de man vet att andra gillar. Fast bäst är det ju om det råkar vara samma bilder.. :))
Detsamma till dig!!
Jodå, visst platsar du i Bella Pictura! Så nu ska du väl lägga upp din presentation där? Man kan väl säga att det är ett slags fotoklubb, och där kanske kontakterna kan bli lite mer personliga än på väldiga FS. Och så får du vara med på deras utställningar, det blir säkert jättekul!
Svar från Ullis A 2010-12-31 14:50
Tack tack snälla, det värmer att höra!
Ja jag är på gång att välja ut bilder till presentationssidan, och knåpa ihop en text. Vilket inte är det lättaste.. Utställning ja, det blir en ny och spännande erfarenhet! :)
Kul Ulrika, Grattis. Vi får väl försöka inleda våren med en träff eller vad säger du? Samla ihop ett gäng fototokingar he he. Kram
Svar från Ullis A 2010-12-31 14:53
Ja jätteroligt och så hedrande, jag sträcker på mig.. :)
Tycker absolut att du ska söka du också, det vore hur kul som helst! Sök, sök, sök, det är en order!!! :)))
Ja en träff är ju ett måste! Jag, Peter, Bente och Tobbe har ju redan planerat för en runda på åsen till våren, kanske du och Måns vill hänga på då? Eller så kommer vi ner till andra sidan åsen? Eller både-och? Eller så sticker bara jag ner till er någon gång... Finns många alternativ bara man får loss den där tummen, haha..
KRAM
Aha kul! Grattis. Schysst gäng du är med i. Kanske du hinner fixa bilder till FOTO-genus projektet. Kolla med Annelie Elfsö får du mer info.
Gott nytt År //Kurre
Svar från Ullis A 2011-01-01 16:52
Tack snälla Kurre, ja jag kan knappt tro att jag platsar i gänget, det känns verkligen kul och hedrande! Foto-genus projekt låter intressant, men just nu har jag fullt sjå att välja ut 15 bilder till min presentation... Får kolla upp det!
Detsamma till dig //Ulrika
Grattis, kikade på hemsidan och du har valt ut fina bilder som representar dig, tycker jag absolut. Läste svaret till Camilla, hade varit kul med en storträff-:)))
Svar från Ullis A 2011-01-07 17:18
Tackar tackar, det var inte helt lätt att välja bilder. Men tydligen ska man själv kunna gå in och ändra och byta ut, om man vill. Är inte helt insatt i det ännu!
Ja visst hade det, vi får väl se till att det blir av också! :)