Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

OJ! Jag har ju treårsjubileum idag! Och några bilder från Tall Ships Race i Halmstad :)

Tre år har gått sedan jag blev medlem på FS! Oj så snabbt det har gått, det måste ju betyda att man har roligt här.. :) Får väl erkänna att av olika anledningar är inte mitt engagemang så stort här längre, som det varit. Ägnar mig mera åt min blogg på Wordpress. Men, det kanske ändrar sig, snart man kanske är inloggad varje dag här igen.. :)

Bilderna är ifrån helgens stora begivenhet i Halmstad... Min stad hade den stora äran att vara målet för årets Tall Ships Race! Ett helt fantastiskt evenemang som startade med RIX FM-konsert i torsdags och slutade med att alla båtar gav sig av i kortege i eftermiddags...

Staden levde verkligen upp dessa dagar och ALLA var där... En massa bra artistuppträdanden bjöds det också på, gratis förstås! Och så hade folk mage att gnälla över att parkeringen kostade 60 kr! När man förutom RIX FM hade möjlighet att se och höra Timbuktu, September, Dan Reed och Tove Styrke (om man var 15-25 förstås, hon framträdde på "Kids Area" tyvärr...)

En underbar helg som bjöd på en hel massa fantastiska fotomotiv! Tyvärr var helgen alldeles för kort, som vanligt.. :)

 

Inlagt 2011-08-08 23:07 | Läst 2327 ggr. | Permalink
Fina bilder på båtarna! Blir lite avis att ni har Tall Ships i Halmstad. För mig är det den överlägset bästa sommarfestivalen. En helt underbar stämning som de gamla båtarna skapar. Mer levande än de moderna. Måste ha varit trevligt i hamnarna förr.
/Per
Svar från Ullis A 2011-08-09 08:06
Tack tack Per, ja det var nog lite annan stämning då! Väldigt vackra båtar var det, och en härlig stämning! Läste i lokaltidningen imorse att man gissar på runt 400 000 besökare, otroligt! :)
Hälsn. Ulrika