Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Rimfrost, vindstilla och en solig lördagseftermiddag...

...vad är oddsen för att man får en sådan härlig kombination snart igen? Inte såå stora! Såklart att jag passade på att åka ner till stranden med kameran igår!

Min tanke var faktiskt att INTE fota macro alls, men tja... ni ser ju själva hur det gick! Hade inte ens mitt kära macro på kameran utan alla bilder är fotade med Tamron 28-75 2,8.

En helt vanlig risig buske som jag passerade, var så vacker i motljuset klädd i rimfrost.

Tallegren...

Så var mina batterier laddade igen! Önskar alla en bra vecka! :)

Inlagt 2011-01-23 18:21 | Läst 1717 ggr. | Permalink
Så himla snygg bakgrundsfärg! Alltså...motiven är kanon, men färgen i bakgrunden ger en så varm, ombonad och härlig känsla...

Har varit ute och fotat hela helgen, och känner mig allt annat än laddad, Man blir ju så trött...Har gått långt, långt på isen, och nu tar den friska luften ut sin rätt...:-)

Ha det gott du med...:-)

/maria
Svar från Ullis A 2011-01-23 18:51
Tack Maria, vitbalans på moln eller mulet så blir det varma fina färgnyanser tycker jag. Och detta objektivet ger väldigt go bakgrund. Inte macrot alltså, ändå fastnar man i macroträsket, haha! :)
Ja, dessa tog jag ju på min fotorunda igår, och även idag blev det en sväng med kameran. Mina tjejer + en kompis åkte skridskor och jag fotade såklart! Och servade med dricka mm... :)
Visst tar den friska luften ut sin rätt, jag känner det nu också. Men ändå är man gott trött liksom, har fått ny energi :)
//Ulrika
Mycket vackert Ulrika!! Här var det grått grått och åter grått...
Svar från Ullis A 2011-01-23 21:02
Tack Marie! Trist att du har gråväder, hoppas solen hittar till dig också snart!
Makro är beroendeframkallande! Även om detta kanske inte riktigt är makro, man kan gå nära med andra gluggar också. Mycket praktiskt. Men du har ju så många andra strängar på din fotografiska lyra också!
Svar från Ullis A 2011-01-23 21:04
Japp det är verkligen sant! Hur mycket jag än anstränger mig att fota annat, så hamnar jag nästan alltid i macroläge... Men det är väl bara att följa sin instinkt! :)
Många andra strängar, jag bugar och tackar så mycket!! :)