Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Snart bär det av till Stockholm...

...för att besöka Fotomässan såklart! Större delen av lördagen kommer vi att mingla runt där. Ska bli hur skoj som helst. Det främsta projektet är att hitta Den Perfekta Fotoväskan, om det nu egentligen finns någon sådan... Ska även besöka någon intressant föreläsning och har just konstaterat, efter att ha studerat utbudet, att tre av de jag gärna skulle vilja besöka ligger på samma tid, lördag 14:00... Hmmm... prioritering! Får väl se vartåt det lutar när vi kommer dit, helt enkelt...

Trogna läsare av min blogg vet att detta kommer att bli en kombinerad Fotomässahelg, samt en såå välbehövlig barnfri-helg-i-Stockholm med maken och han fick den stora äran att välja aktivitet på fredagkvällen... Fast jag gav nog honom en fin vink när jag tipsade om Cats på Cirkus, så det kommer det att bli, ska bli mysigt!

Och kanske man dyker på ett och annat bekant ansikte i vimlet?! :)

Inlagt 2009-11-12 21:19 | Läst 871 ggr. | Permalink
Vad kul att du ska dit. Mingla för mig med. Hittar du denna fotorygga http://www.youtube.com/watch?v=DXCAMU2A2ws så kolla närmare på den. Jag köpte precis en och den sitter så skönt på ryggen. Finns i några olika storlekar. Jag köpte den 400 och får plats med alla mina grejor i den. Sen har den inbyggt rengskydd också. Jag kan inte ha en som hänger på axeln med så mycket vikt. Min nacke pallar inte det. Då är det perfekt med denna rygga.
Hoppas du/ni får en kanonhelg. Ha det gott. Kram Camilla
Svar från Ullis A 2009-11-12 22:11
Det ska bli skoj och jag lovar att mingla ordentligt! :) Tack för tipset, ska kolla in den. Fast jag köpte faktiskt en liknande i våras på erbjudande från Scandinavian Photo, 400:- nå´nting... http://www.scandinavianphoto.se/product/item.aspx?iid=7182399 Inte samma pris nu längre förstås! Men tycker denna är aningen stor och otymplig, men visst funkar den! Men omutifall att jag springer på den perfekta ryggan däruppe, så blir det till att handla! Kan inte ha en på axeln heller, blir helt sned i ryggen!
Ha en bra helg du också!
Kram //Ulrika
Det finurliga med den jag tipsade om är att den öppnas på baksidan. Praktiskt i många lägen och stöldsäkrare när man reser.
Svar från Ullis A 2009-11-13 13:31
Såg det på filmen, himla fiffigt! Ska se om jag hittar en lite mindre variant av den, om det finns! Sitter just nu på X2000 och kan konstatera att internet funkar fint! :)
Vilken tidernas idé -- att erbjuda full valfrihet, med precisa anvisningar om hur den ska utnyttjas :-D.

Ni kommer säkert att få en urtrevlig helg, och kanske det kommer för dig att berätta om något intressant här (från mässan alltså :-)
Svar från Ullis A 2009-11-13 13:32
HAha, visst var det bra! ;)
Såklart, en rapport kommer kan jag lova!
Jaså? han fick välja helt själv, bara han valde rätt ;-)))

Nä, den perfekta fotoväskan/ryggan finns ju inte, det blir alltid kompromisser. Man får ha ett par olika storlekar, beroende hur länge man ska vara uta, och hur mycket grejer man vill ha med. Och mycket viktigt, som du skriver, om man har det minsta ont i ryggen, så ska man inte ha en väska på axeln, hur lätt den än är, så snedbelastar den...

Önskar er en görtrevlig helg, där ni får rå om varandra :-)
/Jörgen
Svar från Ullis A 2009-11-13 13:35
Haha, det var väl snarare så att vi båda kände mest för Cats. Men det finns ju mycket kul att gå och titta på.
Japp, ska försöka övertyga mannen om att man behöver FLERA fotoväskor för olika ändamål... just nu har jag en för stor, och en för liten. Behöver alltså en till, minst.. :)
Tackar, vi ska göra vårt bästa! Sitter just nu på X2000 med ett glas rött och surfar, livet känns ganska bra... :))